13.01.2020
Bianca Neagu din „Numai iubirea”, transformare spectaculoasa dupa 16 ani de la aparitia in telenovela romaneasca. Cum arata Bibi la 23 de ani
Bianca Neagu, acum in varsta de 23 de ani, care a devenit cunoscuta pentru rolul Biancai Bratu in telenovela „Numai iubirea”, este total transformata dupa aproape 16 ani de la aparitia pe micul ecran.

Bianca Neagu si-a inceput cariera in actorie la opt ani, cand a devenit cunoscuta pentru rolul Biancai Bratu in telenovela „Numai iubirea”, iar apoi a mai jucat in „Pacatele Evei”, „Mama dupa ora 5”, „Inima de tigan” si „Daria, iubirea mea”. Intr-o aparitie recenta in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea”, de la Pro TV, Bianca Neagu a uimit cu transformarea sa fizica si a vorbit despre cum s-a schimbat viata ei in cei 16 ani de la debutul sau in actorie. Dupa ce a renuntat la actorie, Bianca a facut un master pe logopedie pentru ca ii plac foarte mult copiii si a ales meseria de logoped.

„M-am descoperit. Mi-am descoperit limitele, mi le-am depasit, m-am creat. Am avut timp sa ma dezvolt profesional si personal. Sunt bucuroasa si implinita de ultimii 16 ani. Acum sunt logoped, lucrez cu copiii. Ii ajut sa invete sa vorbeasca corect, pentru ca este foarte important si, din pacate, sunt foarte multi copii care au probleme. In perioada 4-6 ani, se dezvolta cel mai bine limbajul si trebuie, noi, logopezii, sa facem ajustarile necesare.”, a povestit tanara.

„Mi-e foarte dor de actorie. M-am concentrat mai mult pe cea de-a doua mea pasiune, logopedia si am luat o pauza destul de lunga. Mi-ar placea sa revin pe micile ecrane. Nu am renuntat, imi doresc sa fac ceva”, a mai spus Bianca Neagu.

Pe langa logopedie, Bianca mai are o pasiune, aceasta cochetand acum si cu moda: „Am inceput sa creez gentute, borsete. Sunt facute manual. E o pasiune care cred ca a provenit din partea bunicii mele. Am inceput sa creez lucruri pe care sa le port eu”.

Tanara are o relatie de cinci ani: „Sunt implicata intr-o relatie, de cinci ani. Ne intelegem foarte bine. Ne iubim. Sunt ganduri serioase, ne este foarte bine”.

Surse foto: Google.com; Facebook.com

Articole din aceeasi categorie