24.01.2024
Fost pacient al spitalului in care este internata Kate Middleton, dezvaluiri despre operatie: „Este un pic infricosator”

Kate Middleton este pe maini bune la „The London Clinic”, sustine un pacient care a fost supus unei operatii abdominale anul trecut si care a acceptat sa vorbeasca despre experienta pe care a avut-o la unitatea medicala in care se afla internata sotia printului William. 

A trecut o saptamana de cand printesa de Wales, in varsta de 42 de ani, a suferit o interventie chirurgicala pentru care va avea nevoie de doua saptamani de spitalizare, iar acum un fost pacient a oferit detalii despre ce a insemnat pentru el sa se recupereze dupa o operatie abdominala.

In cadrul unui interviu pentru People, sursa respectiva a explicat ca a suferit o interventie chirurgicala la nivelul abdomenului la aceeasi unitate medicala si a marturisit ca s-a bucurat de atentia echipei medicale. Recuperarea a fost, insa, destul de anevoioasa.

„Am avut o experienta buna. Cred ca experienta depinde intotdeauna de cum decurge operatia, dar cei mai buni chirurgi sunt asociati cu The London Clinic, un lider in domeniul cercetarii si al chirurgiei. Am avut un super chirurg, a fost foarte eficient. Am fost pe masa de operatie la doua ore de cand m-am internat”, a explicat sursa respectiva pentru People.

Nicolina Bucataru s-a impacat cu fostul iubit! Cum a facut anuntul - FOTO

The London Clinic este cel mai mare spital privat din U.K, poate trata aproximativ 155 de boli, iar echipa depaseste 1000 de persoane, intre care medici, asistente, care fac diferenta, sustine pacientul respectiv.

„Asistentele sunt uluitoare, incredibil de atente la nevoile tale. Spitalul are o echipa grozava, bine pregatita, sensibila si atenta. Si fizioterapeutii sunt grozavi, te ajuta sa te pui pe picioare numaidecat. Dupa o interventie abdominala ai nevoie de rabdare, este putin infricosator la inceput”, a mai explicat sursa respectiva.

„Chiar si la cateva saptamani dupa operatie ma simteam epuizat si oboseam rapid cand mergeam. Poate fi o recuperare lenta. Sunt destul de slab si activ, dar tot am avut nevoie de cateva luni pentru a-mi reveni complet, pentru a putea sa inot sau sa ma plimb linistit”, a mai dezvaluit sursa respectiva.

Printesa de Wales a fost operata saptamana trecuta

Catherine, printesa de Wales si sotia mostenitorului tronului britanic, a suferit o interventie chirurgicala abdominala planificata, la un spital privat din Londra, a anuntat miercuri Palatul Kensington, informeaza BBC.

Operatia, care a avut loc marti, a fost un succes, dar Catherine va ramane in spital timp de zece pana la 14 zile, a precizat Palatul.

Horoscop 24 ianuarie 2024. Dragostea poate aduce unele zodii de la extaz la agonie

„Pe baza recomandarilor medicale actuale, este putin probabil ca ea sa revina la indatoririle publice pana dupa Paste", se arata intr-un comunicat.

Kate, in varsta de 42 de ani, foarte populara in randul publicului britanic, "doreste sa-si ceara scuze (...) pentru faptul ca trebuie sa-si amane viitoarele angajamente. Ea spera sa poata recupera cat mai multe, cat mai curand posibil", noteaza sursa citata.

Palatul a indicat ca „nu va oferi informatii zilnice" cu privire la starea de sanatate a printesei de Wales „decat atunci cand exista informatii noi semnificative".

Nu s-a oferit nicio explicatie cu privire la motivele acestei spitalizari, dar, potrivit mass-media britanice, Kate, a carei ultima aparitie publica a fost de Craciun, nu sufera de cancer.

Articole din aceeasi categorie