29.07.2022
Nu este doar un actor de succes, dar si un pictor iscusit! Johnny Depp si-a vandut colectia de arta de debut cu 3 milioane de lire sterline. Vezi cum arata operele create de vedeta - FOTO

Johnny Depp depune tot mai multe eforturi pentru a-si restabili cariera. In acest sens, recent, actorul si-a scos la vanzare colectia de debut cu tablouri. 

In cateva ore, 780 de lucrari de arta ale lui Johnny Depp au fost vandute. Acestea i-au adus un profit de 3 milioane de lire sterline.

Colectia „Friends And Heroes” a fost prezentata pe site-ul magazinului online britanic Castle Fine Art.

Primele informatii despre viitoarea nunta a Valei Karnaval: „Nunta va fi in curand. Problema este ca...”

„La intersectia dintre pop art si street art”, asa a descris galeria opera de arta a lui Johnny Depp.

In colectie au fost prezente portretele unor oameni celebri precum actorul Al Pacino, actrita Elizabeth Taylor, muzicianul Keith Richards si cantaretul Bob Dylan.

Madonna a recunoscut care este preferatul ei oras si de ce: „Pot admira la nesfarsit cladirile inalte, cerul si sobolanii”

Johnny Depp este un actor, scenarist, regizor, producator si muzician american. A castigat Globul de Aur si premiul academiei Screen Actors Guid pentru Cel Mai Bun Actor. El a iesit in evidenta in anii 1981, odata cu serialul 21 Jump Street, devenind un idol al adolescentilor.

Patrick Hanganu a devenit tata? Vezi imaginile prin care si-a uimit fanii din mediul online: „Da, ati inteles corect” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie