15.10.2020
Bella Hadid si noul iubit. Are rude celebre la Hollywood

The Weeknd este istorie! Umbla vorba la Hollywood ca Bella Hadid s-ar fi cuplat cu Duke Nicholson, nepotul celebrului Jack Nicholson. 

Page Six scrie ca fotomodelul si tanarul actor formeaza un cuplu de cateva saptamani. Bella, care a implinit 24 de ani in 9 octombrie, a facut o petrecere de pomina alaturi de prietenii ei. Nu se stie insa daca la party a participat si tanarul de 21 de ani. Publicatia scrie insa ca Bella si Duke au fost intr-o scurta escapada la New York cu putin timp inainte de aniversarea fotomodelului.

Duke Nicholson calca pe urmele faimosului sau bunic, Jack Nicholson. Considerat o stea in ascensiune la Hollywood, tanarul a aparut in filmul de groaza „Us”, regizat de Jordan Peele, dar si pe coperta albumului Lanei del Rey. Duke a jucat si in „Dreamland” alaturi de Gary Oldman, Armie Hammer, Evangeline Lilly si Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp. Mama lui Duke este designerul Jennifer Nicholson.

Inainte de Duke, Bella Hadid s-a iubit cu artistul The Weeknd. Cei doi s-au tot impacat si despartit in ultimii ani, ca intr-un final sa-si spuna adio definitiv in 2019. 

Citeste si :  Bucurie in familia jurnalistei Rodica Cioranica! „Mai bine mai tarziu decat deloc!!!”

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie