15.07.2022
Bella Hadid este considerata cea mai frumoasa femeie din lume, dar stiai cine este barbatul ideal? Vezi cum arata, dar si procentajul de perfectiune acumulat - FOTO

Cu siguranta toata lumea stie numele celei mai frumoase femei din lume, dar totusi putin stiu cine este considerat cel mai frumos barbat al timpului nostru? Spoiler: Nu este Brad Pitt.

Julian De Silva este seful celebrului centru britanic de chirurgie estetica si plastica. In institutia sa doctorul studiaza posibilitatile tehnologice ale medicinei estetice, dar fara a uita standardele istorice ale frumusetii.

De Silva a fost cel care a reinviat principiul evaluarii unei fete in functie de „ratia de aur”, pe care s-au bazat Leonardo Da Vinci si alti mari creatori. Cu ajutorul tehnologiei moderne de cartografiere, medicul britanic studiaza proportiile fetelor si determina cat de aproape sunt acestea de ideal.

Multi ani in urma, specialistul a catalogat-o pe Bella Hadid ca fiind regina frumusetii, insa in anul 2022 premiul a trecut catre Amber Heard, care in trecut se afla pe locul 2 . 

Bella Hadid Says She Regrets Getting a Nose Job at 14 | Teen Vogue

Dr. De Silva studiaza in mod constant aspectul stelelor si intocmeste evaluari detaliate de frumusete. Prin urmare, nu este de mirare ca expertul a facut si o nominalizare si cei mai frumosi barbati din lume. Iar primul loc a fost ocupat de... Robert Pattinson.

Cristina Scarlevschi - intr-o sesiune foto curajoasa! Vezi cat de artistic a pozat dansatoarea: „Inca una dintre ideile mele a devenit o realitate” - FOTO
 

Potrivit medicului, fata actorului este perfecta in proportie de 92,15%, iar cele mai expresive parti ale fetei sale sunt ochii, nasul si barbia.

Locul doi in clasamentul celor mai frumosi barbati din lume i-a revenit eroului The Witcher Henry Cavill – cu un scor de 91,64%. Locul trei i-a revenit lui Bradley Cooper (91,08%). Iar intr-un final lui Brad Pitt i-a revenit doar locul 4. Idealitatea fetei sale este cu mai mult de un procent si jumatate mai mica decat cea a lui Pattinson.

Henry Cavill Injured Filming The Witcher Season 2
Bradley Cooper | Biography, Movies, & Facts | Britannica

Valeria Capra - premiata la Gala „Omului Anului 2021”! Prezentatoarea PRO TV a sustinut un discurs emotionant, dar si a stralucit pe covorul rosu: „Nu este doar trofeul meu...”

Brad Pitt Hoping for a 'More Positive Year' as He Turns 58: Source |  PEOPLE.com
Articole din aceeasi categorie