19.08.2022
Bella Hadid a recunoscut ca i-a lipsit mult tatal ei in copilarie: „Mi-as fi dorit sa cresc alaturi de tatal meu, sa invat mai multe de la el”

Recent a devenit cunoscut ca Bella Hadid debuteaza in lumea cinmatografica. Modelul va juca in al treilea sezon al serialului „Rami”. In cadrul filmarilor, vedeta a acordat un interviu pentru GQ, unde a recunoscut ca in copilarie si-ar fi dorit sa petreaca mai mult timp cu tatal ei pentru a cunoaste mai bine cultura musulmana (tatal Bellei este palestinian).

Parintii Bellei s-au casatorit in 1994, insa dupa sase ani de casnicie, Yolanda i-a cerut fostului sau sot divortul (se pare ca motivul este infidelitatea lui Mohammed). Dupa divort ei au fost nevoiti sa se separe si Yolanda si cu copiii sai s-au mutat la Montecito. 

Ultima dorinta a actritei Anne Heche! Cum a salvat 8 vieti inainte sa moara

„Ne-am separat cand ne-am mutat in California”, a spus Bella. „Mi-as fi dorit sa cresc alaturi de tatal meu, sa invat mai multe de la el si sa am posibilitatea de a practica diverse ritualuri religioase, sa am posibilitatea de a trai intr-o cultura musulmana, insa nu am avut aceasta sansa”, a recunoscut vedeta. 

Bella a spus ca in timpul filmarilor serialului „Rami” nu si-a putut retine lacrimile cand a vazut un tricou pe care scria „Palestina libera”. „Nu puteam sa-mi stapanesc emotiile”, a adaugat ea. „Eram alaturi de oamenii care aveau aceleasi ganduri cu mine. Am putut sa ma vad in ei pe mine insumi”.

Cum a fost filmata la piscina cea mai frumoasa femeie din lume. Te cucereste dintr-o privire

Serialul „Rami” povesteste despre un barbat din America de origine egipteana care este nevoie sa traiasca intre doua culturi complet diferite. 

Articole din aceeasi categorie