05.06.2023
Chef si veselie! Daniela Costetchi, la nunta uneia dintre cele mai populare bloggerite din Romania. Vezi despre cine este vorba - FOTO/VIDEO

Recent, bloggerita Irina Deaconescu, cunoscuta si ca Irina Manea, si-a unit destinul cu partenerul ei de viata, Cristi Manea.

La nunta lor, Irina si Cristi au decis sa o invite si pe Daniela Costetchi, insa nu de una singura, ci in compania fostului sot.

Influencerita a reusit deja sa publice mai multe fotografii si filmulete de la evenimentul mult asteptat care a avut loc in Constanta, la Nuba Beach Club.

A lucrat in 15 tari din Europa si Asia, dar a revenit in Moldova! Afla povestea directorului executiv „Start Up Moldova”, Natalia Bejan: „Eu m-am folosit de posibilitatile care sunt disponibile pentru...” - VIDEO

Pentru petrecere, Daniela a decis sa poarte o pereche de pantaloni bej, evazati, un top de asemenea, alb, dar si un sacou de culoare bleu.

„@irinassw si @cristianmanea4, felicitari inca o data. Voi lasa acest video aici”, a mentionat Costetchi pe retelele de socializare si a adaugat un clip video de la nunta, in care dansa alaturi de Irina Manea.

A petrecut un weekend alaturi de el! Vezi cum arata bunicul Darei, dar si ce calitate a mostenit interpreta de la acesta - FOTO/VIDEO

Irina Manea face parte din top-ul bloggerilor din Romania. Tanara originara din Bumbesti Jiu are 614 mii de urmaritori pe YouTube si peste 1 milion de fani pe Instagram.

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Aceasta are o fiica pe nume Leila.

Natalia Gordienko - intr-un body alb! Vezi cum a pozat interpreta - FOTO

Articole din aceeasi categorie