10.06.2024
Battle între generații! Gheorghe Țopa și Adrian Bradu s-au duelat la gătit - VIDEO

La doar 15 ani, Adrian Bradu a avut curajul să concureze într-un battle culinar cu cel care îi este impresar, dar și un bun prieten, interpretul Gheorghe Țopa. Pește prăjit cu cartofi au ales să gătească invitații. Cum s-au descurcat cei doi aflăm într-un reportaj marca O Seară Perfectă

„L-am luat sub aripa mea pentru că mi-a plăcut cum a cântat cântecul meu. Credeam că e român, are o vorbă frumoasă, am crezut că doar el vorbește așa, la cameră, dar în familia lui, frații, surorile, părinții au vorba asta. Într-o emisiune de-a mea - „Cântați cu noi”, el a telefonat în direct și a vrut să vorească cu mine, iar când mi-a spus că e de la Edineț, am spus: <<Tu miercurea viitoare vii la mine în emisiune>>. Așa a început colaborarea noastră”, a povestit Gheorghe Țopa.

Iulia Deliu a dezvăluit ce prenume poartă mama ei! Este rar întâlnit la noi: „Ea mi-a povestit că atunci când s-a născut...” - VIDEO

În cadrul emisiunii, Adrian Bradu a ales să cânte o piesă de-a lui Gheorghe Țopa, la care a făcut și un videoclip în care s-a filmat și maestrul. Clipul a adunat 2 milioane de vizualizari pe YouTube.

„Să fiu sincer, nu m-am așteptat la acest succes, m-am așteptat ca posibil maximul pe care îl va oferi YouTube-ul va fi o jumătate de milion, dar m-am înșelat și foarte bine că m-am înșelat. Sunt foarte bucuros că are acum 2 milioane de vizualizări și este o oportunitate imensă pentru mine însumi pentru a mă promova pe această platformă minunată”, a spus tânărul interpret.

Fotografii printre maci, pe ploaie! Cum a fost experiența pentru reporterul PRO TV Mădălina Sorocovschi - VIDEO

Întrebat dacă îi place să gătească, Adrian a răspuns: „Prefer să gătesc acasă, dar nu prea des. Am gătit aici un pește prăjit și carofi cu ceapă și usturoi”. 

„Deși sunt un copil de o statură mai mică decât cea normală, lumea reacționează foarte vesel, fâcând glume pe seama mea că semăn cu un copil de la grădiniță și asta mă bucură foarte mult, lumea mă crede mai tânăr decât sunt”, a menționat Adrian.

Totodată, Iulia Deliu l-a întrebat pe maestru care e mâncarea lui preferată și dacă îi place să gătească: „Acasă pot să încălzesc ceva, soția are grijă. Tot ce-i preparat din carne, îmi place”.

Articole din aceeasi categorie