24.06.2022
Baiatul lui Maruta si-a facut business la 11 ani: „Decat sa cersesti...” - VIDEO

Catalin Maruta a fost surprins sa afle ca fiul sau David, in varsta de 11 ani, pare sa-si fi ales deja drumul in viata, in ceea ce priveste cariera. Baiatul si-a uimit tatal cand l-a anuntat ca s-a apucat deja de un business si are chiar si asociati. 

Se pare ca micutul David nu are de gand sa calce pe urmele parintilor care lucreaza in showbiz, ci vrea sa devina antreprenor.

Prezentatorul TV a avut parte azi de o supriza la care nu s-ar fi asteptat in ruptul capului din partea fiului sau David, cel putin nu acum cand micutul are abia 11 ani.

Maruta a fost asaltat de fiul sau, chiar in momentul in care ajungea cu masina pe straduta din fata casei. Vedeta PRO TV nici macar nu a apucat sa se dea jos din masina ca pustiul a alergat spre el si i-a propus sa ,,investeasca" in noul sau business cu cocktail-uri.

Ei bine, David intreprinzator din fire la doar cei 11 ani, a gasit o metoda foarte interesanta de a face bani. Pustiul a inceput sa vanda cocktail-uri la marginea drumului, dar nu oricum. El si prietenul sau de joaca au asezat o masuta langa trotuar si au inceput sa faca ,,cocktail-uri" din mai multe sortimente de sucuri, bauturi pe care le-au vandut trecatorilor, care au dorit sa se racoreasca putin. In mod si mai surprinzator, copilul a scot din buzunar o rola de bacnote, ca sa-i arate tatalui sau cat a castigat din ,,business-ul" sau. 

Pasha Parfeni - noul membru al Brigazii de Politie cu Destinatie Speciala „Fulger”! Vezi cum s-a descurcat artistul, dar si cat de mult si-a pus la incercare capacitatile fizice: „Credeam ca pana aici a mers ostasul..” - VIDEO

Gandurile lui Catalin Maruta cu privire la planurile fiului sau de 11 ani

Catalin Maruta a tras si o concluzie cat se poate de parinteasca cu privire la planurile baietelului sau, semn ca e gata sa accepte faptul ca micutii din ziua de azi au o minte foarte precoce.

,,Copilul meu antreprenor, vinde cocktail-uri pe strada si-si lasa parul lung." , a spus Maruta.

Catalin Maruta si Andra sunt casatoriti de 14 ani si sunt cunoscutti drept unul dintre celele mai longevive cupluri din showbiz. Amandoi sunt celebri si au cariere de invidiat si sunt considerati printre cei mai buni din domeniul divertismentului. 

Ana Cernicova este omagiata! Vezi cum a fost felicitata soprana la miez de noapte, dar si ce crede despre varsta pe care a implinit-o: „31, dar dupa mine tot 19..” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie