24.06.2022
„Back Home”! Nastya Kamenskih a lansat o piesa despre durerea refugiatilor ucraineni - VIDEO

Cantareata ucraineana Nastya Kamenskih a lansat o noua melodie care se numeste „Back Home”, ea fiind dedicata milioanelor de ucraineni care au fost fortati sa-si paraseasca casele din cauza razboiului.

Recent piesa inregistrata in limba engleza a fost publicata pe canalul de YouTube al artistei.

„Back Home este un cantec despre milioanele de ucraineni care au fost fortati sa-si paraseasca casele si sa plece in alta regiune, sau chiar in alta tara. Ne doare despartirea de viata obisnuita, de rude, casa, serviciu. Acest cantec are scopul de a incuraja ucrainenii sa lupte pentru pace si libertate, pentru fericire si liniste sufleteasca, pentru orasele natale, pentru rude si prieteni.”, a mentionat Kamenskih in descrierea piesei.

Ana Cernicova este omagiata! Vezi cum a fost felicitata soprana la miez de noapte, dar si ce crede despre varsta pe care a implinit-o: „31, dar dupa mine tot 19..” - VIDEO

In comentarii, fanii interpretei au recunoscut ca piesa a reusit sa ajunga la inimile multor cetateni ai Ucrainei: „Pana la lacrimi”, „Super melodia. Mi se rupe inima”, „Emotionant”.

Poarta ie cu madrie! De Ziua Internationala a Iei vezi cat de bine le sta vedetelor din tara in camasa traditionala - FOTO

Nastya Kamenskih este o cantareata, actrita, personalitate de televiziune si femeie de afaceri din Ucraina.

Articole din aceeasi categorie