19.03.2023
Au venit pe scena cu un moment de dans, dar Dragos Bucur a vazut mai mult de atat! Ce i-a propus lui Horatiu Apostol, partenerul de scena al Larisei: „E ceva ce tu ai...” - VIDEO

Horatiu si Larisa au 17 ani si sunt parteneri de dans de 9 ani. Cei doi fac dans sportiv de performanta si au visat mult timp sa ajunga pe scena Romanii au Talent!

Fiecare dintre ei are o poveste uimitoare. Horatiu nu si-a dorit sa devina neaparat dansator, insa la varsta de 8 ani mama lui l-a dus la cursuri deoarece isi dorea ca fiul sau sa faca sport. Acesta a ramas alaturi de coregrafi si a reusit sa isi contureze un nume in clubul de dans la care activeaza. Parintii lui l-au sustinut mereu in acest domeniu, ambii lucrand in logistica.

Pe de alta parte, Larisa are o poveste mai sensibila de viata. Aceasta nu stie foarte multe lucruri despre parintii ei, pe care i-a vazut doar de cateva ori in 17 ani. Tanara a fost crescuta de bunici, care au dus-o la dansuri sportive la varsta de 5 ani. Din pacate, in anul 2018 bunicul Larisei s-a stins din viata, iar acest moment a fost extrem de greu pentru tanara dansatoare. Totusi, bunica ei o sustine neconditionat si are puterea sa fie alaturi de ea indiferent de situatie.

Pe scena Romanii au Talent cei doi au avut parte de foarte multe felicitari din partea juratilor, au primit 4 de DA si ii vom revedea in etapa urmatoare!

„M-am bucurat de tot momentul si toata trairea voastra! Sunteti niste dansatori extraordinari”, a spus Andra

„Vreau sa iti spun ceva tie, Horatiu. Poti sa faci actorie! Sunt cateva momente, nu stiu daca tu le constientizezi, pe care nu le poti face decat daca ai talent. Tu le faci din instinct. Felul in care ti-ai pus mainile in cap atunci cand a inceput momentul versus felul in care ti-ai pus mainile in cap la finalul momentului, ciocnirea dintre voi doi care vine ca urmare a unui gand si a unei intamplari noi, nu a unei miscari de dans, felul in care mainile iti raman in suspensie cand ea se retrage de sub tine, felul in care privesti in sus... toate lucrurile astea sunt rezultat al unor ganduri pe care tu le ai din talent, instinctiv. Eu iti spun doar sa ai undeva acolo in minte acest back-up cu actoria pentru ca e ceva ce tu ai!”, a spus Dragos Bucur.

Articole din aceeasi categorie