08.06.2021
Au noroc de asa sotii! Vezi cine sunt si cum arata cele mai frumoase sotii ale rapperilor rusi precum Geegun, Basta, Mot si altii

Eroinele selectiei noastre sunt alesele inimilor ale interpretilor de rap celebri: GeeGun, Mot, Basta si altii. Aceste fete au succes si sunt sexy.

Oksana Samoilova

Sotia rapperului GeeGun (Denis Ustimenko-Weinstein) este proprietarul unui salon de frumuste si are propria marca de produse cosmetice, un model si o mama cu multi copii. Privind fotografia Oksanei in costum de baie, este greu de crezut ca a nascut patru copii. Sotii au trei fiice si un fiu.

Samoilova si Geegun s-au intalnit intr-un club de noapte si nu se asteptau ca aceasta relatie sa se incheie cu crearea unei familii numeroase. In 2011, s-a nascut primul copil al indragostitilor, iar un an mai tarziu s-au casatorit. In 2020, cuplul era la un pas de divort. Rapperul s-a comportat in mod necorespunzator si era in curs de reabilitare la clinica. Oksana a spus ca sotul ei o insela si a cerut divortul. Cu toate acestea, mai tarziu s-a razgandit. Feneia de afaceri si-a iertat sotul de dragul copiilor.

Maria Gural (Melnikova)

Sotia rapperului Mot (Matvei Melnikov) este model si gazda a emisiunii „YouTube Masha Asks”. Fata si-a intalnit viitorul sot pe retelele de socializare. Muzicianul a luat initiativa. Modelul a atras atentia lui Mot. Acestuia au inceput sa-i placa fotografia ei si scria comentarii. Comunicarea pe internet a dus la o intalnire personala. Tinerii au inceput o relatie romantica, care a dus la nunta in 2016. Cuplul s-a casatorit. Maria si Matvei isi cresc copilul Solomon.

Elena Pinskaia

Rapperul Basta (Vasily Vakulenko) s-a casatorit cu fana sa in 2009. Muzicianul si-a intalnit viitoarea sotie intr-o cafenea. Elena s-a apropiat de rapper si a recunoscut ca ii place munca lui. In curand Elena a dvenit sotia sa legala. Sotii au doua fiice care cresc.

Assol Vasilieva

Rapperul ST (Alexander Stepanov) s-a casatorit in 2015 cu prezentatoarea TV, model si vedeta Assol. Muzicianul a recunoscut ca sotia sa a fost femeia pe care o cauta de mult timp. Acum ST dedica poezii si cantece celei alese. In 2020, cuplul a adus pe lume o fiica fermecatoare, Estelle.

Maria Belova

Sotia rapperului T-Killah (Alexander Tarasov) este prezentatoare TV, bloggera. Muzicianul a intalnit-o pe fata la o licitatie caritabila. Alexandru a castigat licitatia platind aproape 3 mii de euro. La vremea aceea, Tarasov deja „mergea in sus” si era pregatit pentru o relatie serioasa. Dupa intalnire, tinerii au inceput sa se aiba o relatie, iar in 2019 s-au casatorit.

Articole din aceeasi categorie