31.01.2023
Au divortat de mai bine de 8 ani, dar au ramas prieteni! Tany Vander, dezvaluiri despre casatoria cu Nikita Iarmolenko si relatia pe care o au in prezent - VIDEO

Si pentru ca este mereu sincera cu urmaritorii sai, recent Tany a decis sa povesteasca pe Instagram despre fosta sa casatorie cu antrenorul Nikita Iarmolenko.

Bloggerita a mentionat faptul ca ea a inceput sa formeze un cuplu cu Nikita la varsta de 21 de ani, iar la 22 deja s-a casatorit cu el. „La 21 de ani am inceput sa ma intalnesc cu Nikita. Tin minte ca la inceput de relatie el mi-a spus: „O sa vezi ca peste 3 luni o sa mergem undeva la mare impreuna.”, si eu i-am zis: „Eu nu stiu daca eu cu tine maine o sa ma mai vad, dar inca peste 3 luni, asa ca nu-ti face planuri.” Si peste 1 an ne-am casatorit. El a luat toata initiativa in mainile sale. Asa barbat hotarat la 23 de ani nu stiu daca mai exista. El a zis cand va fi data, unde va fi nunta si m-am trezit in fata altarului.”, a spus ea.

Tany a recunoscut ca l-a iubit foarte mult pe fostul sau sot. „A fost o dragoste wow, intr-adevar, ne-am iubit foarte mult si nu am in gand sa ascund acest lucru. A fost suflet pereche pentru mine la acel moment si consider ca mai este suflet pereche doar ca nu in calitate de sot.”

Chiar daca nu au reusit sa-si pastreze casnicia, Nikita si Tany au reusit sa ramana prieteni, dupa cum spune chiar ea. „Casnicia noastra a durat 2 ani, eu nu am fost intr-atat de coapta si pregatita incat sa fac fata problemelor care au aparut. Am stat cat am stat dupa care am renuntat si consider ca acesta a fost drumul nostru in viata. Eu oricum consider ca noi avem o relatie carmica fiindca daca nu ne-a fost dat sa ramanem impreuna ca sot si sotie, cel putin acum suntem prieteni si cand zic prieteni nu ma refer la amici sau cunostinte, dar prieteni.”, a mentionat Vander.

Olga Buzova a dezvaluit tara in care a emigrat pentru o perioada lunga de timp - VIDEO

In cele din urma femeia de afaceri a spus: „Toata lumea ma intreaba: „Da cum ati ramas prieteni?”. Bine, noi nu am vorbit cativa ani, dar dupa ce totul s-a uitat... Eu il iubesc pe el ca pe un om si o sa-l apreciez toata viata.”

Tany Vander si Nikita Iarmolenko au luat decizia de a divorta in anul 2014, dupa 2 ani de casnicie.

A dat cartile pe fata! Ce spune fosta iubita a lui Ceanu Zheng despre relatia acestuia cu Iuliana Beregoi - VIDEO

In prezent Vander este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor, Adam.

Articole din aceeasi categorie