31.01.2023
A dat cartile pe fata! Ce spune fosta iubita a lui Ceanu Zheng despre relatia acestuia cu Iuliana Beregoi - VIDEO

Ceanu Zheng a avut timp de cativa ani o frumoasa relatie de dragoste cu bloggerita romana Mara Ognean, insa in cele din urma cei doi au pus capat relatiei lor.

Recent, fiind prezenta la un eveniment monden din Romania, Mara a fost luata la intrebari de catre un reporter, iar in urma discutiei au iesit la iveala cateva detalii despre presupusa relatie dintre Ceanu Zheng si Iuliana Beregoi.

„Daca vrei imi raspunzi, iar daca nu vrei nu-mi raspunzi. Stii, acum a aparut un film mai nou, se numeste ceva cu Doua Inimi. Spune-mi si mie pentru ca Iuliana nu mi-a zis si Ceanu la fel. Sunt sau nu impreuna?”, a mentionat reporterul.

Drept raspuns, Mara Ognean a spus: „Da, sunt impreuna. Da, mint.”

La intrebarea „De ce crezi ca s-ar ascunde?”, bloggerita a raspuns: „Consider ca si-ar lua hate daca s-ar afla, avand in vedere ca el este fostul meu iubit, iar ea este fosta mea prietena si pentru ca o sa fie cancel daca se afla. Iti dai seama ca nu am cum sa fiu ok cu asta, nu am cum. Exista atatea barbati pe lumea asta, da-o naibii de treaba. Daca era ceva special intelegeam. Nu vorbesc urat despre el, dar nu inteleg de ce ai renunta la o prietenie pentru un baiat, n-am inteles asta niciodata!”

Articole din aceeasi categorie