23.09.2024
3 moduri simple prin care poți pierde în greutate atunci când dormi

Ai încercat până acum toate dietele, iar kilogramele în plus nu dispar? Atunci ar trebui să apelezi la aceste 3 trucuri simple și la îndemână.

Încercăm în mod constant diete, însă niciuna nu dă rezultatele pe care le vrem. Și totuși, nu cred că te-ai gândit până acum că poți slăbi și în timp ce dormi. Ei bine, oricât de ciudat ar suna, poți slăbi și atunci când dormi, dacă apelezi la câteva trucuri simple.

Desigur, dacă într-adevăr vrei să slăbești un număr mai mare de kilograme, trebuie să ții și o dietă corespunzătoare și să faci mișcare în fiecare zi, astfel încât să îți formezi un stil de viață.

Cele mai multe dintre noi nu acordăm o atenție atât de mare somnului din cauză că ne preocupăm de alte lucruri, precum job, relație, iubit, soț, poate chiar și un copil. Așa că, dacă ai încercat toate modurile prin care să pierzi în greutate, atunci ar trebui să iei în considerare aceste 3 trucuri extrem de simple, la îndemână, pe care oricine le poate face.

1. Închide-ți telefonul

De câte ori nu ți-ai verificat notificările de pe Facebook, nu ai văzut cine ți-a apreciat pozele de pe Instagram sau nu ai răspuns acelui băiat drăguț care îți tot scrie pe Tinder înainte să dormi? Știm deja, de multe ori. Și cu toate astea, de atât de multe ori nu ai mai putut să dormi. Ei bine, lumina albastră emisă de telefoane, dar și alte device-uri are un impact negativ asupra noastră. Așa că, indicat ar fi să îți închizi telefonul, pentru a nu fi tentată să răspunzi în timpul nopții și să te odinești așa cum trebuie.

Horoscop 23 septembrie 2024. Situații emoționale intense. Zodiile care au parte de conflicte

2. Dormi atunci când e întuneric

Dacă ești o fană a lămpilor sau a luminii atunci când dormi, atunci ar trebui să nu mai faci acest lucru începând de acum. Iar asta pentru că lumina emisă în timpul nopții are un impact asupra producerii de hormoni. Și totuși, dacă tot nu vrei să renunți la acest obicei, poți apela la măști pe care să le folosești înainte de a adormi. Atunci când dormi în întuneric, te poți odihni mult mai bine.

3. Dezbracă-te!

Oricât de ciudat ar suna, însă, dacă dormi dezbrăcată, șansele de a avea un somn mult mai liniștit și de a slăbi sunt mult mai mari. Iar acest lucru se datorează faptului că temperatura corpului tău trebuie să fie cât mai scăzută. Și cu toate astea, specialiștii spun faptul că prin intermediul unui somn scurt, de 5 ore, poți pierde în greutate destul de mult. 

Cleopatra Stratan, mărturisiri despre momentele dificile din relația cu soțul ei, Edward Sanda: „Asta a trebuit să ne despartă…”

SURSA FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie