03.04.2020
Astazi Anastasia Zavorotniuk implineste 49 de ani. Cu ce mesaj a venit familia vedetei

Astazi cea mai indragita „dadaca” din lume implineste varsta de 49 de ani. Rudele actritei au felicitat-o si le-au multumit tuturor pentru sprijin.

Citeste si : Nata Albot - despre decesul solistului 7 Klase, Catalin Caragea: „Am impresia ca a trimis semnale, pentru ca aceasta nu a fost prima tentativa...”

Vedeta din Моя прекрасная няня isi continua tratamentul impotriva cancerului la creier intr-una dintre clinicile private din Rusia. Stiri despre starea Anastasiei sunt putine, iar astazi, de ziua ei, familia actritei a facut o a doua declaratie. Ei au mentionat ca aceasta zi este foarte importanta pentru toti apropiatii si i-au urat Anastasiei, in primul rand - sanatate. „Pentru ca tot restul ce este important, ea deja are. A fost un an dificil, dar cu atat mai pretios este faptul ca ati fost cu noi in aceasta situatie. Ne inchinam in fata medicilor si a personalului medical pentru tot ceea ce ati facut si continuati sa faceti pentru Nastia.”, se arata in mesajul familiei de pe Instagram.

Citeste si : Sotul Anastasiei Zavorotniuk s-a mutat in clinica unde sotia sa isi continua tratamentul ca sa aiba grija de ea

Apropiatii au marturisit, de asemenea, ca aceasta zi este foarte speciala si pentru sotul ei, dansatorul pe gheata, Piotr Chernishev. „In fiecare zi, non-stop, el este alaturi de ea pe acest drum si se pare ca mica victorie este a lor comuna. In doi e mai usor, in doi - se dubleaza puterea, rabdarea si credinta. E multa, multa iubire care i-a ajutat sa treaca impreuna prin aceste momente strasnice, intunecate si aparent, fara iesire din situatie.”, se mai arata in mesajul familiei.

Citeste si : Fiica de un anisor a Anastasiei Zavorotniuk a iesit pentru prima data pe gheata, alaturi de tatal sau, Piotr Chernishev. Cum arata micuta

Amintim ca toamna trecuta, presa din Rusia a anuntat ca Anastasia Zavorotniuk este diagnosticata cu o forma severa de cancer. Nimeni din anturajul artistei nu a confirmat diagnoza, dar apropiatii au multumit pentru grija si i-au rugat pe fanii artistei sa se roage pentru ea si sanatatea ei.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie