17.09.2022
Uneori viata lor bate filmul! Ce afirmatii a facut Radu Sirbu despre noul sau videoclip la piesa „In Ochii Tai”: „Noi nu ne-am axat niciodata relatia pe perfectiune...”

Dupa ce a lansat acum 7 luni piesa „Time”, Radu Sirbu a venit cu o noua premiera muzicala care deja a reusit sa ajunga la inima fanilor sai. La scurt timp de la lansare, interpretul a difuzat pe canalul sau de Youtube si un videoclip oficial pentru noua sa compozitie. Asadar, artistul ne-a orferit cateva afirmatii in legatura ca noua sa realizare, exclusiv pentru Perfecte.md. 

La scurt timp ce a lansat cel mai nou single al sau „In Ochii Tai”, dar si al remixului la renumita melodie „Dragostea din tei”, Radu Sirbu continua sa ne bucure cu realizari nou. De data aceasta, interpretul a lansat pentru fanii sai un videoclip muzical pentru melodia „In Ochii Tai”. 

Videoclipul a fost filmat si produs in Romania de catre Rassada Music si a fost creat conceptual ca si cum am patrunde in arhiva personala al artistului alaturi si a partenerei sale, Sianna.

Moldoveanca Corina Ivanov l-a convins pe Tudor Chirila de la primele versuri, dar „a ales cu inima”. In echipa carui antrenor de la Vocea Romaniei 2022 va merge mai departe tanara - VIDEO

„Nu mi-a fost dificil sa joc acest rol si mi-a placut mult ideea videoclipului din prima. Viata noastra este suficient de colorata si uneori bate filmul, deci nu mai e nevoie sa inventam alte scenarii, asa ca pur si simplu am mers pe lucruri traite si am avut destule in acesti multi ani de relatie. Traim intr-o lume in care cuplurile vor sa para perfecte desi stim foarte bine cata perfectiune poate exista intre doi oameni imperfecti… 

Noi nu ne-am axat niciodata relatia pe perfectiune din contra am recunoscut ca ne certam, ca gresim dar suntem dispusi sa facem sacrificii si sa mergem inainte pentru ca unde exista iubire, trebuie sa existe si solutii… Pana la urma ca sa citez finalul acestui videoclip: iubirea trebuie sa fie un pic de nebunie”, a afirmat Radu Sirbu. 

Radu Sirbu este un cantaret si producator muzical, a produs si colaborat cu artisti autohtoni dar si internationali si a fondat casa de productie Rassada Music. A lansat un catalog vast de productii muzicale in calitate de artist si producator muzical si, este detinatorul multor premiilor muzicale Disc de Platina, Dublu Diamant, Disc de Aur pentru vanzari de milioane in toata lumea.

La 23 de ani a devenit mama pentru a treia oara! Katy Black a adus pe lume un baietel. Vezi prima poza cu micutul, dar si ce nume au ales parintii - FOTO

Articole din aceeasi categorie