14.01.2021
Asta e cea mai CIUDATA casa din lume. Costa o AVERE, dar e IMPOSIBIL sa stai in ea. Detaliul care ii pune pe FUGA pe clienti

O agentie imobiliara din SUA vinde o proprietate care are inauntru o inchisoare in miniatura.

Citeste si :  O fetita de 11 ani traieste cu inima batand in exteriorul pieptului. Cum este posibil

Anuntul companiei de vanzari si inchirieri Realtor vorbeste despre o casa din Vermont de 200 de metri patrati, cu 4 dormitoare, 2 bai, tavane inalte si o curte frumoasa, la pretul de 149.000 de dolari.

Pana aici nimic senzational, doar ca atasat de respectiva locuinta se afla si un mini-penitenciar cu 7 celule in toata regula (cu bare, cu sisteme de inchidere etc.) care sperie probabil orice potential cumparator.

Explicatia sta in faptul ca respectiva proprietate este una foarte veche, fiind construita in 1880 si folosita la vremea respectiva pe post de inchisoare, partea locuibila apartinandu-i de fapt temnicerului, cel angajat sa se ocupe de paza puscariasilor. 

Pentru a-si atrage totusi clientii, agentia imobiliara a precizat ca locuinta a fost renovata de mai multe ori de-a lungul anilor, un detaliu care contrasteaza insa evident cu rugina care a pus stapanire pe celulele inchisorii.

Citeste si :  Suma colosala pe care o vor primi actritele din „Sex and the City” pentru fiecare episod filmat
Articole din aceeasi categorie