09.11.2019
Arsenie de la O-Zone arata spectaculos si are o iubita cu peste 10 ani mai tanara. Cat de bine le sta impreuna
De cand s-a destramat trupa O-Zone, Dan Balan este singurul membru care a pastrat legatura cu Romania. Arsenie Todiras a ramas si el in showbiz, insa se concentreaza pe piata muzicala din Rusia.

Artistul, care acum este cunoscut sub numele de „Arsenium”, scoate piesa dupa piesa, iar acum face furori cu o melodie pe care o canta alaturi de iubita sa. 

Arsenie este cuplat cu o cantareata din Rusia, care, dupa spusele lui, are putin peste 20 de ani. Mianna este o bruneta focoasa, cu care artistul se mandreste ori de cate ori are ocazia pe pagina lui oficiala de Instagram. Acesta posteaza imagini de la evenimente, concerte, dar si capturi din viata personala. 

„Pe plan personal sunt OK! Am o relatie de vreo 4 ani, sunt indragostit. Ea e frumoasa, e desteapta, ea este chiar asa cum vreau eu si suntem fericiti si avem planuri mari inainte”, spunea in 2018 Arsenie.

Arsenie le-a distrus fanilor trupei O-Zone orice speranta de reuniune a trupei. „O-Zone pot spune sigur ca nu se mai reuneste si sanse nu exista... Cu Radu vorbesc destul de des, si chiar lucram la ceva acum, cu Dan nu, este la fel ca inainte, foarte dificil”.

“Viata dupa O-Zone e la fel de agitata, poate chiar si mai agitata, sunt antrenat in multe proiecte muzicale, zi de zi sunt in studio, concerte in diferite tari, ma bucur cand mai am cateva zile libere. Cand am un pic de timp incerc sa recuperez, sa dorm mai mult. Merg la film cu iubita mea ori de cate ori iese o noua productie cinematografica buna, cu rating mare (rade), fac sport”, spunea anul trecut Arsenie pentru protv.ro.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie