19.11.2020
Are o pasiune aparte pentru telefoanele fixe vechi. Colectionarul Alexandru Chirita: „Eu am cautat anume telefonul fix de care se folosea Brejnev.”

Cati dintre noi isi mai aduc aminte de vechile telefoane fixe cu receptor, disc si acel fir, care ne tinea in preajma lor? Cu siguranta, aceste aparate au fost una dintre cele mai mari inventii ale omenirii.

In casa colectionarului Alexandru Chirita, sunetul telefoanelor fixe rasuna foarte des si asta pentru ca el strange de mult timp aceste aparate, fapt ce ii aduce o satisfactie enorma.

„Pasiunea a aparut foarte demult, probabil 7-8 ani in urma, pe langa patefoane si samovaruri, imi place sa colectionez telefoane, insa anume telefoane sovietice.”, sustine el.

I-a trebuit mult timp sa adune in casa sa numarul de telefoane pe care il are in prezent. A cautat prin multe locuri anume modelele cele mai vechi de aparate, iar unul l-a costat chiar 1000 de lei. „Eu am cautat anume telefonul fix de care se folosea Brejnev.”, mentioneaza colectionarul.

Pe langa aspectul exterior, telefoanele fixe vechi sunt foarte complexe si in interior. „Pana in prezent nu pot sa clarific cum e organizat totul in interior.”, spune Alexandru.

Ce smecherii ascunde telefonul fix afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Citeste si :  Aparitie irezistibila! Anastasia Fotachi - decolteu ametitor in cea mai noua postare pe Facebook

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie