19.11.2020
Aparitie irezistibila! Anastasia Fotachi - decolteu ametitor in cea mai noua postare pe Facebook

Anastasia este una dintre cele mai apreciate modele de la noi, dar frumoasa basarabeanca nu e doar model, dar si prezentatoare la unul dintre game show-urile din tara noastra.

Anastasia stie sa impresioneze prin aspectul sau de milioane, iar cea ma noua postare i-a pus pe jar pe toti admiratorii ei.

Recent, modelul a publicat o poza in care e in camera de pregatiri a show-ului la care e gazda. In forografie, Anastasia apare facand un selfie in oglinda, fiind pregatita de emisiune.

Ea si-a etalat corpul bine sculptat, dar a impresionat si printr-un decolteu ametitor, prin care si-a pus in evidenta bustul generos, iar rochia mulata i-a scos in evidenta atuurile.

Anastasia Fotachi este impreuna de aproape doi ani cu omul de afaceri, Gabriel Stati. Intre cei doi exista o diferenta de varsta de 19 ani, insa asta nu-i impiedica sa aiba o relatie de invidiat.

Citeste si :  „Cel mai greu moment a fost sa invitam oaspetii de 3 ori." „Mireasa aur" - despre nunta in pandemie, de ce 2 perechi de nasi si indemnul la vot in toiul nuntii

Sursa foto: Facebook.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie