13.09.2023
Are 63 de ani, preda zumba de peste trei decenii, insa e criticata des: „Oamenii ma considera prea batrana ca sa fiu in sala de sport!” - FOTO

O femeie in varsta de 63 de ani, profesoara de zumba, a vorbit despre cum a inceput pasiunea ei pentru sport, dar si dificultatile pe care le-a intampinat in ultima perioada, fiind considerata „prea batrana ca sa fie instructor”.

Intr-un material pentru Metro, femeia a marturisit ca s-a indragostit de zumba cand avea 30 de ani si nu s-a mai oprit de atunci, fiind 33 de ani de cand ofera lectii.

„E opt seara, ultima clasa de zumba, dar nu ma simt obosita. Abia astept sa vin din nou la sala!”, marturiseste femeia, care explica ca acest sport ii ofera energie, o stimuleaza si o ajuta sa se simta vie.

Horoscop 13 septembrie 2023. Zodia care este de neoprit! Iubeste intens, are noroc la bani si idei de succes

„Sa fii instructor nu e tocmai usor si nu din cauza varstei mele, ca am 63 de ani. Lucrez de mai bine de 30 de ani si nu am de gand sa ma opresc prea curand”, a mai spus femeia.

Shakira, aparitie divina la MTV Video Music Awards. A schimbat trei tinute spectaculoase - FOTO

Chiar daca este indragostita de aceasta meserie, femeia marturiseste ca se confrunta deseori cu critici, multi oameni fiind de parere ca nu are ce sa caute in sala de sport din cauza varstei inaintate.

„Pe bune, chiar o sa ne predai tu?”, marturiseste aceasta ca este intrebata de tinere ajunse la lectiile ei pentru prima data.

„Chiar si manageri m-au judecat in acelasi fel. Am avut un interviu care parea sa fi decurs foarte bine. La final, insa, am intrebat caror grupe de ani le voi preda. Raspunsul a fost: „Tinerilor de varsta ta”. Am plecat si nu m-am intors. Cred ca a crezut ca sunt prea batrana ca sa fiu profesoara!”, a mai marturisit ea.

Articole din aceeasi categorie