09.02.2024
Are 54 de ani, dar arata demential. Jennifer Lopez uimeste din nou cu silueta ca trasa prin inel: „Varsta e doar un numar pentru ea”

Jennifer Lopez pare ca a descoperit elixirul tineretii, continuand sa arate uimitor si la varsta de 54 de ani. Actrita din„Shotgun Wedding”si-a etalat din nou silueta tonifiata, intr-un pictorial realizat pentru cea mai recenta campanie a sa.

Desi in centrul atentiei trebuia sa fie o geanta, abdomenul vedetei a atras toate privirile, fanii fiind uimiti de aspectul intinerit al actritei. In imagini, J.Lo purta un costum verde, format dintr-o fusta midi si un sacou oversize.

Tinuta i-a pus in evidenta abdomenul lucrat intens la sala de fitness. Pielea artistei arata impecabil, semn ca trecerea anilor nu si-a pus inca amprenta asupra ei.

Cat costa in luna dragostei un city break la Paris, sau o vacanta intr-o tara exotica? - VIDEO

Eugen Doga, mai sincer ca niciodata! Ce inseamna dragostea pentru compozitor: „Toata viata caut raspuns la aceasta enigma” - VIDEO

„Esti cea mai frumoasa femeie”, „Tot ce pui pe tine arata impecabil. Cum reusesti?”, „As avea si eu abdomenul cel putin pe jumatate cum il are ea”, „Ce antrenamente faci? Arati genial”,sunt doar cateva din comentariile pe care sotia lui Ben Affleck le-a primit la postarea sa. 

Artista in varsta de 54 de ani posteaza mai mereu pe retelele sociale poze si clipuri in care arata perfect si sustine de fiecare data ca nu recurge la filtre sau la editari in Photoshop.

De-a lungul vremii, Lopez a dezvaluit cateva dintre trucurile la care apeleaza pentru a arata impecabil. Unul dintre ele este sportul. Se trezeste la 5 dimineata pentru antrenamente de fitness ori pentru cele de la sala de dans.

Articole din aceeasi categorie