25.04.2023
Are 47 de ani, dar ar putea fi oricand confundata cu o adolescenta. Charlize Theron, superba la Disneyland - FOTO

In urma cu 16 ani era desemnata “cea mai sexy femeie in viata” de catre revista Esquire, insa si acum ar putea fi numita asa, fara probleme. Charlize Theron pare ca intinereste odata cu trecerea anilor.

Actrita in varsta 47 de ani a fost surprinsa alaturi de prieteni si familie la Disneyland, California, purtand urechiuse Winnie the Pooh. Imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti din denim, un tricou simplu negru si un hanorac albastru, Charlize putea fi lejer confundata cu o pustoaica. Vedeta parea ca se bucura din plin de ziua petrecuta alaturi de cei dragi, zambind in majoritatea ipostazelor.

“Imi place mai mult sa fiu mama decat sa fiu actrita sau producator. Si nu as fi crezut vreodata ca o sa spun asta. In prezent, tot ce fac se invarte in jurul copiilor mei si pot lucra doar atunci cand ei sunt in vacanta, deci probabil ca filmez pe undeva pe canicula”, spunea vedeta intr-un interviu.

“In 10 ani, poate ca o sa zbor pe 3 continente si o sa regizez vreun show tv, dar deocamdata asta nu este o optiune in viata mea de acum”, a mai spus Charlize.

Desi este una dintre cele mai frumoase si admirate femei din showbiz, Charlize Theron este singura de ani de zile, lucru pe care, de altfel, l-a recunoscut de mai multe ori. Vedeta marturiseste ca iese rar la intalniri, iar o relatie stabila si oficiala nu a mai avut din 2015, de cand s-a despartit de Sean Penn.

Charlize Theron Says She Turned Down a Relationship During Pandemic

“Nu eu sunt cea care decide cine vor sa fie copiii mei. Treaba mea ca parinte este sa ma bucur de copiii mei, sa-i iubesc si sa ma asigur ca au tot ceea ce le trebuie ca sa fie fericiti. Voi face tot ceea ce pot ca fetele mele sa aiba dreptul de a alege ceea ce vor sa fie", a declarat actrita

Articole din aceeasi categorie