21.11.2023
ANTREPRENOR EXPO – Eveniment de promovare a afacerilor din Republica Moldova

Ministerul Dezvoltarii Economice si Digitalizarii impreuna cu Organizatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) si Moldexpo, anunta desfasurarea celei de-a doua editii a expozitiei „Antreprenor Expo”. Evenimentul va avea loc in perioada 23 - 26 noiembrie 2023, in Pavilionului Central MOLDEXPO..

„Antreprenor Expo” este o platforma de referinta pentru promovarea si sustinerea afacerilor mici si mijlocii din tara, un segment vital pentru dinamizarea economiei nationale si consolidarea cooperarii economice internationale. Aceasta editie va reuni peste 100 de companii autohtone, acoperind domenii diverse precum industria alimentara, industria usoara, turismul, constructiile, energia alternativa, etc.

„Antreprenor Expo” este conceput nu doar ca o vitrina a produselor si serviciilor oferite de IMM-uri, ci ca un catalizator pentru dialogul productiv intre antreprenori si institutiile statului. Prin intermediul unui program extins de afaceri: sesiuni, prezentari si intalniri de afaceri, „Antreprenor Expo” va facilita accesul la informatii esentiale si va stimula colaborarile profitabile.

Editia din acest an se remarca prin designul sau inovator si prin prezentarea unor noi segmente de afaceri, inclusiv cele de familie, reflectand astfel dinamismul si diversitatea antreprenoriatului moldovenesc.

In deschiderea oficiala a expozitiei, ce va avea loc pe 23 noiembrie, ora 11:00, la Moldexpo, Pavilionul Central, vor participa reprezentanti de seama ai, Guvernului Republicii Moldova, Delegatiei Uniunii Europene in Republica Moldova, Organizatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, marcand astfel importanta strategica a acestui eveniment.

Agenda evenimentului poate fi vizualizata AICI. 

Vizitatorii expozitiei "Antreprenor Expo" vor obtine o serie de beneficii importante, avand in vedere natura si scopul evenimentului. Aceste beneficii includ:

Acces la Inovatii si Produse Noi: Vizitatorii vor avea oportunitatea de a descoperi cele mai recente inovatii si produse ale afacerilor mici si mijlocii, intr-o gama larga de domenii precum industria alimentara, industria usoara, turism, constructii si energie alternativa.

Networking si Contacte de Afaceri: Expozitia ofera o platforma excelenta pentru stabilirea de noi contacte de afaceri. Vizitatorii pot interactiona direct cu proprietarii si reprezentantii companiilor, ceea ce poate duce la parteneriate sau colaborari viitoare.

Informatii despre Tendintele Pietei: Prin participarea la seminarii, prezentari si discutii, vizitatorii vor putea sa afle despre ultimele tendinte si evolutii din diferite sectoare de afaceri.

Inspiratie pentru Antreprenoriat: Vizitarea expozitiei poate fi o sursa de inspiratie pentru cei care doresc sa devina antreprenori sau care cauta idei noi pentru afacerile lor existente.  

 • Interactiune cu Autoritatile si Institutiile de Sprijin: Expozitia va oferi oportunitati pentru a interactiona cu reprezentantii autoritatilor si institutiilor care sprijina sectorul IMM-urilor, permitand vizitatorilor sa obtina informatii despre programele de suport disponibile.

Cunoasterea Produselor si Serviciilor Locale: Expozitia va fi un loc excelent pentru a cunoaste si a sustine produsele si serviciile autohtone, incurajand economia locala si micile afaceri.

Organizatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului incurajeaza participarea activa a comunitatii de afaceri si a publicului larg la „ANTREPRENOR EXPO”, un eveniment esential pentru fortificarea sectorului de afaceri mic si mijlociu si pentru promovarea cresterii economice durabile in regiune.

Articole din aceeasi categorie