23.09.2022
Antrenorii de la Vocea Romaniei, lupta stransa pentru cele mai bune voci: Te rog, nu o sa-mi iert daca nu vii in echipa mea

Diseara, de la 20:30, pe scena de la Vocea Romaniei vor rasuna cele mai inalte note care vor intoarce scaune si-i vor face pe antrenori sa se lupte cu toate armele. „O sa te rog frumos sa-mi repeti chestia asta cand o sa-ti iau victoria de sub nas”, ii va spune Denis lui Tudor, dupa ce acesta va mentiona ca The Motans e posibil sa nu ajunga in finala.

Cine va castiga cele mai stranse batalii, in fata carui concurent va sta Irina Rimes in genunchi si cine va fi blocat de catre ceilalti antrenori, aflam in cateva ore.

O concurenta va ridica publicul in picioare, iar pret de secunde intregi tot ce se va auzi vor fi aplauze. Si antrenorii o vor aplauda, la unison, iar Irina Rimes, se va aseza pe jos, in genunchi si va spune: „O fata ca tine este un privilegiu sa o avem aici si, in general, in industria din Romania si ma simt si mai recunoscatoare ca ai venit si vreau sa-ti multumesc si ma inchin in fata ta. Te rog din suflet, nu o sa-mi iert daca nu vii in echipa mea”.

Dupa cununie, a urmat o nunta cu fast! Pepe, Orchestra Lautarii si Lupii lui Calancea au creat o atmosfera de vis la eveniment. Vezi imagini exclusive de la nunta celor doi - VIDEO

Pentru unii dintre cei care vor ajunge sa performeze pe scena, acele minute devin definitorii pentru viitorul lor. „In functie de cum va decurge prezenta mea aici, in emisiune, voi alege ce voi face mai departe. Daca va fi sa fie muzica sau ma voi reprofila”, va spune unul dintre concurenti.

Antrenorii simt presiunea si vor sa aiba cele mai bune voci in echipele lor, asa ca nu ezita sa foloseasca butonul de blocare impotriva celorlalti. „Imi pare foarte rau ca sunt blocat. Ma simt mult mai nasol decat arat”, va spune Tudor Chirila care, desi intors, nu poate lupta pentru concurentul aflat de pe scena. „Alege orice, dar nu Denis sau Irina”, isi va incheia discursul Tudor. Daca i-a fost urmat sau nu sfatul, aflam de la 20:30, intr-o noua editie Vocea Romaniei.

Articole din aceeasi categorie