26.03.2024
„Esti ca o floare in desert”. Doina Barbaneagra, aparitie seducatoare in Dubai

Doina Barbaneagra continua sa faca furori pe Instagram. Influencerita, care le-a depasit pe mai multe bloggerite din Romania, cum ar fi Ioana Grama si Alina Ceusan la numarul de urmaritori, a adunat zeci de mii de like-uri cu cele mai noi poze realizate in Dubai. Aflata in vacanta, moldoveanca seducatoare si-a etalat formele perfecte in costum de baie.

Doina Barbaneagra s-a remarcat in calitate de fashion influencer pe Instagram. Tanara are in prezent o comunitate de 1,6 milioane de urmaritori. Stabilita in Austria, la Viena, popularitatea ei a inceput sa creasca dupa participarea la show-ul Next Top Model Austria, unde a ocupat locul 6. De atunci a inceput sa primeasca tot felul de oferte de publicitate, de a poza in reviste. Ea a colaborat cu FashionNova, boohooMAN si alte branduri.

In varsta de 31 de ani, Doina se bucura de succes in calitate de model Instagram. Silueta ei de invidiat le-a atras atentia designerilor de costume de baie si lenjerie intima. Aflata in Dubai, tanara basarabeanca a realizat o sedinta foto in pustiu, care i-a cucerit imediat pe admiratorii ei.

„Esti ca o floare in desert”; „Un vis frumos”; „Cea mai frumoasa femeie din lume”; „Printesa din desert”, sunt doar cateva reactii la pozele de mai jos.

Articole din aceeasi categorie