24.03.2020
Anna Lesko - izolata in casa si cu frica de ziua de maine! „Cat de firavi, sensibili si egali suntem in fata unei Boli! Deschid televizorul si vad cati oameni sunt smulsi din bratele celor dragi de un virus necrutator.”

De o saptamana, artista a ales sa stea in casa ca si toti ceilalti, respectand cu rigurozitate recomandarile autoritatilor publice si ale medicilor.

In aceasta perioada de grea incercare pentru omenire, tot mai multe persoane incep sa reflecteze asupra vietii lor si sa inteleaga cat de valoroase erau momentele petrecute alaturi de cei dragi, cand nu te pastea niciun pericol si puteai admira in aer liber frumusetile naturii. Din pacate, tot ce era considerat candva o normalitate, astazi pare un lux.
Citeste si : Oare sa fie real? Cat sta in izolare, Lidia Buble isi petrece timpul liber cu unul dintre cei mai sexy actori din lume
Este si cazul interpretei Anna Lesko, cea care s-a izolat de o saptamana in propria casa si nu se poate impaca cu gandul ca trecem printr-o astfel de perioada complicata, fiindu-i dor de parinti si prieteni, recunoscand ca in prezent toata lumea e in aceeasi barca, amintindu-si cat de bine era inainte. Aceasta a publicat un mesaj pe retelele de socializare in care povesteste ca nu o mai intereseaza lucrurile efemere ca: hainele, cosmeticele, bijuteriile, ci vrea doar ca totul sa revina la normal, sustinand ca in fata acestei boli toti sunt egali si sensibili.

Dragii mei, nu am patit fizic nimic, sunt intreaga, in schimb, emotional sunt pierduta. Sunt intr-o stare reala de cugetare si analiza asupra valorilor, oamenilor care ma inconjoara, atat asupra situatiei globale care nu ne-a iertat si totodata, ne-a egalat, suntem cu totii in aceeasi barca, doar putine lucruri ne mai deosebesc si acelea sunt particulare, ca semnele de pe blanita unor maimutici: educatia, spiritul si caracterul....Da, sunt profund ingrijorata si marcata de ce se intampla pe plan global si in tara noastra. Nu ascund ca am in cap scenarii sumbre si lugubre. Nu imi vine, sincer va spun, sa pun o bluza pe mine si un pantalon, sa zambesc si sa imi fac o poza sa o postez, nu pot sa vorbesc despre lucruri atat de lipsite de importanta si efemere ca alta data: haine, obiecte, masini, mancare, rujuri, unghii, creme, relatie, despre EL si Ea etc, un gand am in cap: cat de firavi, sensibili si egali suntem in fata unei Boli! De o saptamana m-am izolat! Citesc o carte, dar recunosc nu sunt eu, nu asimilez nimic. Ma uit la un film, vad prin el. Gatesc, nu simt gustul... Ma uit la montaje din viata personala cu ai mei parinti, Adam, persoane dragi mie si ma apuca plansul, cat de liberi si fericiti eram. Cum suntem noi, oamenii, acum ca stiu ca nu pot ajunge la ei, la parintii mei, surorile mele, prietenii mei (sunt cativa doar), ii iubesc mai mult si tanjesc nespus dupa ei. Deschid televizorul si vad cati oameni sunt smulsi din bratele celor dragi de un virus necrutator. Ma uit ore in sir la o panza goala, vreau sa imi exprim atatea sentimente in culori, dar inca nu pot. Colcaie in mine, sunt ca o furtuna incarcata cu diverse mase, vant, apa, flori si noroi... Astept sa ma linistesc. Stiti deja cu totii ce conduita trebuie sa adoptati la nivel global! Nu va mai jucati cu vietile voastre si a altora. Stati in casa si fiti disciplinati, marturiseste Lesko pe un site de socializare.
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie