28.11.2021
Aniversare de milioane! Cum si-a sarbatorit ziua de nastere popularul interpret, Johy Davis - VIDEO

Ieri, Johy Davis a implinit 25 de ani si, cu aceasta ocazie, a dat o petrecere de zile mari.

Chiar daca era omagiat, Johy nu a lipsit o minuta de pe pagina sa de Instagram. Acesta a postat, pe tot parcursul petrecerii, video si fotografii de la sarbatoare. 

Pentru acest eveniment, Johy s-a pregatit din timp si si-a cusut la comanda un costum negru, combinat cu frunze aurii. Incaltamintea era la fel de deosebita, precum costumul. Acesta a incaltat o pereche de mocasini cu figurine aurii pe ele si botul, de asemenea, auriu. 

Sarbatoarea a avut loc intr-un local din Chisinau.

O papusa adevarata! Aparitia noua a Nataliei Gordienko, de ziua internationala a mamelor- FOTO

Johy a invitat mai multe persoane dragi si apropiate sufletului sau. Printre acestea au fost: Ina Terescenco, Ogla Verbitchi, Zambarele, Dana Markitan, parintii sai si prietenii sai. 

Surpriza serei, pentru Johy, a fost aparitia lui Dora Show, care i-a luat tanarului un interviu. 

Se pare ca sarbatoarea tanarului a trecut cu succes. Toti oaspetii erau veseli, dansau, cantau si se simteau bine, alaturi de omagiat. Desigur ca, interpretul nu a uitat si de focuri de artificii. 

Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub a devenit mamica pentru prima oara. Prima fotografie cu fetita ei, postata pe pagina sa de Instagram - FOTO

Acesta si-a uimit placut oaspetii cu diferite focuri, de diferite culori si dimensiuni. 

La finele petrecerii, a venit si tortul. Un tort imens, cu trei etaje, decorat cu flori naturale si lumanari mari. 

Accesta a taiat prima bucatica, impreuna cu prietena sa, Ina Terescenco. Ambii pareau foarte emotionati si nici nu ai zice ca sunt simpli prieteni dupa privirile lor.

„A venit printesa!” Nicole Cherry a nascut! Imagini adorabile postate pe pagina sa de Instagram - VIDEO

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant, dar si prin bunul simt de care da dovada in relatiile cu ceilalti. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 52 de mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie