28.11.2021
„A venit printesa!” Nicole Cherry a nascut! Imagini adorabile postate pe pagina sa de Instagram - VIDEO

Cantareata din Romania, Nicole Cherry, in varsta de 22 de ani si partenerul ei, Florin Popa, au devenit parinti pentru prima oara.

„A venit printesa”, a scris Nicole pe pagina sa, intr-o postare in care o arata pe micuta ei. 

Nicole Cherry a nascut o fetita. Aceasta a postat pe pagina sa de Instagram mai multe secvente video cu bebelusul sau, insa nu i-a dezvaluit chipul. 

Cristina Scarlevschi: „28 noiembrie - 28 de ani. Asa zi cade doar o data in viata”. Ce surprize au asteptat-o pe tanara de ziua ei - VIDEO

„E minunata. Nu ca e a mea, dar e chiar minunata. M-am topit. Doamne ce e de frumoasa”, a spus interpreta uitandu-se la fetita ei nou-nascuta.

Interpreta a primit multe mesaje de felicitari si a decis sa raspunda tuturor printr-un story. „Multumim pentru toate gandurile bune si ne vedem in curand”. 

In luna octombrie, Nicole Cherry a anuntat ca s-a logodit cu iubitul sau, Florin Popa. La inceputul acestei veri, Nicole Cherry a confirmat faptul ca urmeaza sa devina mama pentru prima oara, dupa o indelungata perioada in care a ascuns sarcina.

Unul dintre juratii de la „Golos Rusia” s-a stins din viata - FOTO

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, este o cântăreață română de muzică reggae și pop. A devenit cunoscută în anul 2013 cu single-ul Memories, lansat la vârsta de 14 ani, cu care a intrat în rotație pe posturile de radio din România.

 

Articole din aceeasi categorie