29.10.2022
Anisoara Loghin si Radu Ginsari la o plimbare cu baiatul lor! Vezi cat de mult a crescut micutul Raul - FOTO

Anisoara Loghin si Radu Ginsari nu prefera sa afiseze pe retelele de socializare viata lor personala. Totusi, uneori ei publica imagini comune, bucurandu-si astfel fanii. 

Recent, prezentatoarea PRO TV si sotul sau, fotbalistul Radu Ginsari, au iesit la o plimbare impreuna cu fiul lor, Raul. 

Anisoara Loghin a publicat o serie de InstaStories-uri, unde o vedem atat pe ea si pe sotul sau, cat si pe Raul, care a crescut atat de mult. 

Ovidiu Gorincioi, tanarul din Chisinau care face senzatie pe TikTok, a pasit pe scena Vocea Romaniei cu multa incredere in sine si a reusit sa intoarca doua scaune: „Este printre putinele voci care ar putea...” - VIDEO

„Superba zi de toamna”, a mentionat prezentatoarea. 

Se afla in cea mai fericita perioada din viata sa! Gabriella Damir - sedinta foto curajoasa in al doilea trimestru de sarcina - FOTO

Apropo, in timpul plimbarii lor, ei s-au intalnit cu renumitul jucător de tenis Radu Albot. Sotul Anisoarei a facut o poza alaturi de sportiv, tinandu-l in brate pe Raul. 

Anisoara Loghin este casatorita cu fotbalistul Radu Ginsari. Cei doi au impreuna un baietel, pe nume Raul. In prezent, prezentatoarea PROTV este insarcinata si va avea in curand o fata. 

Articole din aceeasi categorie