10.12.2020
„Nu, un avion privat ma asteapta la orice ora ma apuca contractiile sa ma duca in Elvetia la o clinica de lux." EXCLUSIV cu Anisoara Loghin, despre sarcina, familie si sarbatori

Prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta a oferit intr-un interviu pentru perfecte.md cele mai interesante detalii despre ultima perioada din viata ei si planurile de viitor.

Am avut ocazia sa-i acordam Anisoarei cateva intrebari, la care ea ne-a raspuns cu drag. Datorita faptului ca jurnalista are un simt al umorului deosebit, interviul a iesit nu doar interesant, ci si foarte amuzant.

Citeste si :  Personalitatea Anisoarei Loghin i-a fost citita pe chip. Suada Agachi: „Ai o latura extrem de romantica, pe care probabil putini o stiu.”

Este bine cunoscut faptul ca frumoasa blonda formeaza un cuplu cu fotbalistul Radu Ginsari, iar in curand, acestia urmeaza sa devina parinti de baiat. Noi am vrut sa aflam mai multe despre sarcina Anisoarei, familie si munca, asa ca iata care sunt intrebarile la care a raspuns prezentatoarea de la Pro TV:

Pentru cand este preconizata nasterea?

„Medicii estimeaza ca inceputul primaverii este termenul la care baietelul nostru ar trebui sa vina pe lume. In luna martie ar trebui sa avem un nou membru in familie.”

Cum a fost sarcina pana acum?

„Sa dea Dumnezeu sa fie totul la fel de bine si de acum incolo. Pana acum, nu am avut probleme decat primele luni de toxicoza, putin mai greu de suportat. Exista multe detalii, avand in vedere ca organismul trece prin schimbari radicale, insa sarcina nu a fost pusa in pericol, iar asta conteaza pana la urma cel mai mult.”

Ce s-a schimbat in viata ta de cand ai aflat ca ai ramas insarcinata?

„Mananc mai mult (muuult mai mult), dorm mai putin, sunt mai linistita, oricat de straniu ar parea. Nu am episoade de isterie, asa cum am mai auzit in povestirile altor femei. Nu-mi mai permit sa ma alint cu un pahar de vin seara si nu pot purta hainele mele preferate.” si am mai intrebat-o daca s-a schimbat atmosfera la locul de munca, daca ii este mai dificil acum sau o menajeaza mai mult colegii, la care ea ne-a raspuns:

Este mai dificil sa lucrezi acum sau din contra, colegii te menajeaza mai mult? 

„Cumva munca mea nu are legatura cu faptul daca ma menajeaza mai mult colegii. Cu siguranta, ei sunt mai atenti cu mine, sunt mai rasfatata, pentru ce le si multumesc, insa ce am de facut fac in continuare. Din fericire, sarcina mi-a permis pana acum sa lucrez zi de zi si sa nu ratez nicio emisiune. Unicul deranj era faptul ca mai apareau usoare dureri de spate, din cauza ca stateam toata ziua la birou, de curand insa am inceput sa lucrez de acasa si sa vin la birou pentru machiaj si emisiune.”

V-ati decis ce nume ii veti da baietelului? 

„In mare parte, da, avem un nume in cap, insa va ramane intre mine si Radu pana in momentul nasteriii. S-ar putea sa ne si razgandim.”

Citeste si :  Ce nume va alege jurnalista Anisoara Loghin pentru copilul ei. „Mie mi-e frica ca o sa fiu o mama destul de severa...”

Ati inceput deja pregatirile pentru venirea lui pe lume? 

„Deocamdata, singurele pregatiri sunt cele pe care le face corpul meu pentru nastere. Impreuna am decis ca nu vrem sa cumparam tot ce trebuie de la mijlocul sarcinii. Cu siguranta, din momentul in care voi iesi in concediu de maternitate voi avea suficient timp pentru ca sa aleg tot ce trebuie.”

O sa nasti la Chisinau? 

„Nu, un avion privat ma asteapta la orice ora ma apuca contractiile sa ma duca in Elvetia la o clinica de lux.))) Glumesc, evident. Voi naste acasa.”

Radu va asista la nastere? 

„Buna intrebare. Din cauza pandemiei, din cate stiu, nu se permite accesul nimanui in maternitate. Vedem cum va fi atunci.”

Cum au reactionat parintii vostri la vestea ca vor deveni bunici? 

„Evident cu multa bucurie. Sunt foarte grijulii si atenti cu noi.”

Cat de curand intentionezi sa te intorci la munca dupa ce nasti? 

„Sa nasc mai intai, sa vad ce fel de bebelus voi avea si sa fie sanatos. Apoi, pe toate le luam pe rand.”

Cine va fi gazda emisiunii O Seara Perfecta in locul tau? 

„In locul meu nu va fi nimeni))) Fiecare are locul sau, iar raspunsul il veti afla cat de curand. Cu siguranta, va fi o prezenta placuta si calda, pe care o vom urmari cu totii cu drag.”

Cati copii va doriti in general? 

„As avea alta optiune decat suficienti sa formeze o echipa de fotbal?))) Glumesc, din nou. Nu ne-am pus tinte sau scopuri in acest sens.”

Citeste si :  Poza de familie! Anisoara Loghin si Radu Ginsari - fericiti impreuna

Dupa nastere, planificati sa faceti nunta? 

De unde stiti ca nu am facut-o deja?”

Cum vei petrece Craciunul si Revelionul? Planifici o vacanta de sarbatori? 

„Probabil, am acelasi raspuns ca toata lumea, sarbatorile vor fi acasa, in familie, linistit si in siguranta. Pandemia ne-a demonstrat anul acesta ca nu ne putem planifica mare lucru, prin urmare ne inconjuram de cei mai dragi oameni si de cele mai calde trairi...”

Citeste si :  De ziua sa, Radu Ginsari anunta ca el si Anisoara Loghin s-au casatorit. „Anul 28 din viata mea a fost cu multe restrictii si surprize, dar cele mai frumoase au fost oferite de cei dragi, parinti si sotia mea Anisoara.”

Sursa foto: O Seara Perfecta, Instagram

Articole din aceeasi categorie