17.09.2023
Anisia Gafton, show total pe scena de la Vocea Romaniei: „Voiam sa vin la Sariti de pe fix! si am nimerit aici” - VIDEO

Anisia Gafton a facut show de zile mari pe scena de la Vocea Romaniei si a demonstrat inca o data ca este plina de talente.

Antrenorii s-au intors pe rand si au fost uimiti cand au vazut-o pe Anisia pe scena. 

„Cum ai nimerit tu aici? Ai incurcat platoul sau cum?”, a intrebat-o Irina Rimes uimita.

„Da, voiam sa vin la Sariti de pe fix! si am nimerit aici. Am venit sa fac o caterinca, sa radem. V-ati intors toti? OMG! Abia acum am emotii. (...) Smiley, eu te iubesc! Nu pentru ca esti producator si ai putea sa ma propulsezi, nu m-am gandit niciodata la asta!”, a spus razand Anisia.

Smiley: „Dar ai cantat foarte misto!”.

Cine e Laila, tanara cu 9 nume, care a intors doua scaune la Vocea Romaniei: „Esti foarte buna” - VIDEO

Intrebata ce echipa ar alege, Anisia a oferit un raspuns savuros: „Stiu pe cine aleg ... aleg pe... Sariti de pe fix!, e o emisiune incendiara de divertisment”.

Sariti de pe fix! este un show care imbina divertismentul cu jocurile si provocarile intr-un adevarat spectacol de umor. In fiecare editie, cei 8 comedianti, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Dracea, Lucian Ghimisi, Mihai Rait si Paul Ipate, dar si doi invitati speciali, vor fi provocati de Cabral la o serie de jocuri care le va testa imaginatia, limitele, ii va face sa fie creativi, sa improvizeze, sa cante sau sa danseze in conditii care vor genera foarte mult umor. 

Daniela Bejan - aparitie diafana pe scena de la Vocea Romaniei. Moldoveanca i-a impresionat pe antrenori cu timbrul ei unic: „Esti o poezie de om” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie