03.08.2022
Angelina Jolie nu uita sa fie o mama cool. Actrita, filmata in timp ce dansa impreuna cu fiica ei, in varsta de 17 ani

Atunci cand ia o pauza de la viata agitata de la Hollywood si evenimentele caritabile pentru care este atat de apreciata, Angelina Jolie isi dedica in intregime timpul copiilor sai. Iar cea mai recenta aparitie alaturi de fiica ei Zahara, in varsta de 17 ani, demonstreaza ca actrita nu este doar o mama grijulie, ci si una cool, care stie sa se distreze atunci cand este cazul.

Recent, Angelina Jolie, in varsta de 47 de ani, a participat alaturi de fiica ei la un eveniment realizat de catre oamenii de la Asociatia GLAMAA, organizatie care are ca scop sprijinirea si promovarea intereselor Morehouse College si ale absolventilor sai care locuiesc in zona Greater Los Angeles.

Instagram vs Realitatea! Iuliana Beregoi iti arata ce se ascunde in spatele fotografiilor perfecte de pe retelele de socializare - FOTO

Evenimentul, dedicat integrarii noilor studenti ai universitatilor Morehouse si Spelman, din Atlanta, a fost filmat si publicat pe Instagram de catre presedintele organizatiei, Brandon Rainey. In clipul cu pricina, Angelina Jolie poate fi vazuta dansand alaturi de fiica sa, Zahara si de fosti studenti ai universitatilor gazde.

 

Imbracata intr-un pulover gri si o pereche de pantaloni albi, largi, actrita din "The Eternals" a schimbat zambete si miscari de dans cu cei prezenti, imbratisandu-si fiica la finalul dansului.

Acesta nu este singurul moment care demonstreaza cat de implicata este Angelina Jolie in viata copiilor ei. Luna trecuta, vedeta a fost surprinsa dansand si fredonand alaturi de fiica ei, Shiloh, la un concert al trupei Maneskin, in Roma.

Articole din aceeasi categorie