25.01.2024
Fosta iubita a lui Patric Hanganu - prima reactie dupa ce interpretul a anuntat ca s-au despartit si nu poate sa-si vada fiul

Svetlana Nichitina nu a stat mult pe ganduri si a venit cu o reactie pe pagina sa de Instagram. 

Intr-un story, Svetlana Nichitina a publicat un citat in limba rusa care se traduce: „Sa tii limba dupa dinti este un talent, dar sa pastrezi secretele altuia este o arta”.

Mai apoi, Svetlana a adaugat o imagine in care isi tinea de mana baietelul, iar in descriere a lasat si un mesaj.

Patric Hanganu, in lacrimi pe Instagram! Dupa ce s-a despartit de iubita lui, aceasta nu-i mai permite sa-si vada fiul: „Va rog sa ascultati un tata care isi iubeste copilul si este nedreptatit” - VIDEO

Acum o zi, Patric Hanganu a anuntat ca s-a despartit de iubita sa, iar aceasta nu i-ar mai permite sa-si vada fiul, ba chiar mai mult, ar fi fost denuntat la politie precum ca este violent si in decurs de cateva zile va fi restrictionat de a se mai putea apropia de copil. „Ma adresez cu multa rusine la comunitate si la oameni, nu ca barbat si nu ca cantaret, dar ca om si ca tata. Acest video il postez cu lacrimi in ochi si cu multa rusine...”

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Barbatii roiesc in jurul lor! Iuliana Beregoi si Andreea Bostanica inundate, cu buchete imense de flori - FOTO/VIDEO

Svetlana Nichitina este fosta iubita a interpretului, iar cei doi au impreuna un baietel.

Este imposibil sa ii faci concurenta! Jennifer Lopez, aparitie de neegalat la Saptamana Modei de la Paris - FOTO

Articole din aceeasi categorie