04.02.2020
Andrei Nastase – despre relatia la distanta cu sotia sa: „E greu… Mi-a spus un om drag mie ca cel care vrea sa salveze in acelasi timp si familia, si tara, risca sa le piarda pe amandoua...”
Andrei Nastase a fost invitatul lui Dorin Galben in noua editia a emisiunii sale pe YouTube, in seria de interviuri #faraprotocol.
Liderul PPPDA a vorbit despre politica, trecut, planuri de viitor dar si familia sa si cum reuseste sa pastreze o relatie la distanta cu sotia sa, Angela.

Citeste si: Andrei Nastase – ironizat de internauti din cauza felului in care o priveste pe Ivanka Trump. „Cauta cu ochii daca are cruciulita la gat?”

Acesta marturiseste ca nu este deloc usor sa mentina flacara iubirii lor la mii de kilometri distanta. Nastase si familia sa au plecat in Germania acum cativa ani, iar ulterior el s-a intors acasa. „Atunci cand am venit aici, mi-a spus un om drag mie, nasul meu chiar: „Andrei, vezi ca cel care vrea sa salveze in acelasi timp si familia, si tara, risca sa le piarda pe amandoua sau una dintre ele”. Eu am crezut ca voi reusi.”
Fostul Ministru de interne marturiseste insa ca a gasit in sotia sa, Angela Nastase, un partener de incredere si un prieten devotat si ii datoreaza totul femeii care i-a daruit 3 copii.
 „Am sapte ani de cand am plecat si nu pot sa spun ca e o viata foarte confortabila. Se zice ca ochii care nu se vad se uita. Eu am norocul sa am o sotie iubitoare, intelegatoare, care stie ce inseamna suferinta din frageda copilarie, stie ce inseamna lipsa celui aproape langa tine, m-a inteles, m-a incurajat ii datorez enorm, daca nu chiar tot.”
Ce alte declaratii a facut liderul PPPDA in cadrul interviului acordat lui Dorin Galben, vezi in videoul ce urmeaza:
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie