21.09.2019
Andrei Nastase – ironizat de internauti din cauza felului in care o priveste pe Ivanka Trump. „Cauta cu ochii daca are cruciulita la gat?”
Andrei Nastase, Maia Sandu dar si alti membri ai actualului guvern au avut o intrevedere cu cativa reprezentanti de la Casa Alba, printre care si consiliera si fiica presedintelui american – Ivanka Trump.

In cadrul intalnirii oficiale au fost aduse in discutie teme precum reformele anticoruptie, atragerea investitiilor in economia Moldovei, promovarea implicarii femeilor in afaceri si politica si asigurarea oportunitatilor egale pentru toti cetatenii.

Atentia unor internauti insa a fost captata de o fotografie in care apare liderul platformei DA, Andrei Nastase, dand mana cu Ivanka Trump.

Nastase are privirea aplecata, iar internautii n-au ezitat sa faca gluma la acest subiect. „Andrei, nu strange mana prea tare si ridica ochii in sus!”, „Domnu vice-ministru se holbeaza la t**ele doamnei Trump?”, „Ce face Andrei Nastase, cauta cu ochii daca are cruciulita la gat?”, s-au intrebat retoric comentatorii curiosi.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie