10.08.2019
Andreea Raicu - perfecta in costum de baie si la 42 de ani. Nemachiata, sexy si fericita in Mexic
La varsta de 42 de ani, Andreea Raicu a reusit sa se remonteze si sa se redescopere singura, in lipsa unui sot si a unui copil. Se declara fericita, iar fotografiile superbe din vacanta pe care o petrece acum in Mexic ii tradeaza starea de spirit. Vedeta radiaza si arata senzational.

A pozat goala, la 41 de ani, in numarul de decembrie al revistei Unica, insa iata ca Andreea Raicu a ramas cu aceeasi atitudine senzuala si in vacanta pe care o petrece acum in Mexic si se afiseaza pe retelele sociale mai sexy decat a facut-o pana acum. Fost fotomodel si fosta prezentatoare TV, practicanta de yoga si vegetariana de ani buni, Andreea Raicu nu ar avea de ce sa isi faca probleme legate de silueta ei. Arata senzational, insa iata ca a simtit nevoia sa o auda si de la altii.

Cateva dintre pozele ei sunt bune de publicat intr-un pliant turistic, altele, intr-o revista pentru barbati, caci sunt extrem de sexy. Intr-una dintre imagini, Andreea apare intr-un costum de baie alb, intreg, dar extrem de decoltat, cu capul aplecat pe spate, intr-o relaxare totala. „Ce bine e! Ma gandeam ca as mai sta aici cam vreo... 3-4 luni. Am carti si costume de baie, asa ca sigur o sa ma descurc”, scrie Andreea pe retelele sociale.

Tot vacanta exotica din Mexic a facut-o pe Andreea Raicu sa aiba si pofte la care nu s-ar fi asteptat. „In vacanta am o singura regula: fara reguli! Asa ca pot manca si face orice. In ultima vreme am inceput sa poftesc la carne, doar ca nu ma simt prea bine dupa ce mananc. Si pentru ca sunt pofticioasa in vacanta, imi fac poftele”, a scris Andreea pe Instagram.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie