09.01.2020
Andreea Marin - vacanta in Insula Bali alaturi de iubitul consul
Dupa un zbor de aproape 14 ore, Andreea Marin (45 de ani) si iubitul ei, Adrian Brancoveanu (34 de ani), consul in Libia, au ajuns in paradisul din Insula Bali, in Indonezia. La aproape 11.000 km de Romania si la doar 1.000 km de incendiile devastatoare din Australia, ei si-au organizat activitatile in mod diferit, in functie de preferinte.

Fosta „Zana a Surprizelor” a inceput imediat programele speciale de detoxifiere si pe cele de yoga in zone inalte cu privelisti de vis. In tot acest timp, Adrian s-a imbracat lejer, in tricou, pantaloni scurti si slapi si a incercat sa surprinda peisajele exotice care iti taie respiratia cu frumusetea lor. Andreea si Adrian sunt impreuna de doi ani, iar de mai bine de un an locuiesc in vila vedetei din Pipera, impreuna cu Ana Violeta (12 ani), fiica ei din mariajul cu Stefan Banica Jr. (52 de ani).

Acum un an, Andreea a slabit peste 20 kg dupa ce si-a schimbat stilul de viata. Vedeta ia cinci mese pe zi, ultima la ora 19.00. Ea a exclus din alimentatie prajelile, sosurile si tot ce inseamna fast-food si le-a inlocuit cu legume si fructe. In plus, in fiecare dimineata se trezeste mai devreme cu o ora pentru aerobic.

Andreea Marin si Adrian Brancoveanu, experiente de neuitat in Indonezia

„Zana” si iubitul ei si-au propus ca din aceasta vacanta sa se intoarca mai sanatosi, mai ales dupa perioada sarbatorilor de iarna, in care s-au bucurat de mancarurile traditionale romanesti, care insa nu sunt neaparat sanatoase. Andreea Marin si Adrian Brancoveanu isi doresc sa revina „pe calea cea buna” din punct de vedere al sanatatii fizice, dar si mentale, in vacanta din Bali. Cei doi fac sport zilnic impreuna, au renuntat la carne, consuma doar alimente naturale si se trezesc la 6 dimineata fara sa isi puna alarma.

„O experienta extraordinara traita azi, in Bali, si stiti ca nu folosesc acest cuvant prea des, nu-mi place sa exagerez in niciun chip. Locuim in Ubud, in inima padurii, intr-un loc parca desprins din rai, nici nu am banuit ce alegere incredibila am facut, pe baza unor imagini care nu exprima fidel realitatea, nu poate fi descrisa nici in cuvinte! Pacea deplina, echilibrul, intelepciunea, frumusetea naturala si caldura umana sunt vorbele ce creioneaza portretul acestui loc de poveste. Ne trezim fara ceas intre 5 si 6 dimineata, odata cu gazele, cu cocosii ce se aud de departe, cu pasarile cu glasuri minunate ce si-au facut cuib chiar langa terasa noastra, cu freamatul padurii uriase si susurul raului ce-i racoreste radacinile. La 8, incepem ziua cu yoga, dar azi am ales sa incepem la 7 cu o noua incercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga. In scurt timp, imaginile filmate care surprind sentimentul de zbor trait in aceasta dimineata vor putea fi vazute pe Story. Am inceput anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grija mai mult de echilibrul minte, trup si suflet, cu mintea deschisa spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajuta sanatatea, sufletul, spiritul. Am vazut un documentar de curand relevant („Forks over Knives” pe Netflix, e istoria doctorului care sta la baza cartii „Studiul China”, exista in librarii in romana si v-o recomand cu caldura). Filmul mi-a aprofundat cunostinte temeinice si m-a determinat sa imi schimb obiceiurile alimentare gresite, dupa un decembrie in care, asumat, m-am bucurat de tot ce e mai gustos in bucataria noastra traditionala, mai ales de sarbatori. Eram obosita dupa un an in care am muncit mult si mi-am dorit sa nu mai pun presiune pe mine, sa ma bucur de un timp fara restrictii, stiind insa diferenta dintre „exceptie” si „exces”. Pe termen scurt, e admisibil, dar nu pe termen lung, pentru balanta corecta a sanatatii noastre. Dieta naturala de aici m-a ajutat mult: am renuntat la carne fara probleme, la paine, am redus carbohidratii si dulciurile (fructele parfumate de aici sunt un univers culinar fascinant oricum). M-am intors la... mine insami!”, a scris Andreea Marin, pe pagina ei de Facebook.

Surse foto: Facebook.com; Google.com

Articole din aceeasi categorie