27.11.2022
Andreea Marin, dieta cu care a slabit 20 kilograme si care o ajuta sa se mentina

Andreea Marin are la 47 de ani o silueta de invidiat. Cunoscuta ambasadoare UNICEF, femeie de afaceri si fosta prezentatoare TV, s-a situat inca de pe vremea „Surprize, surprize” in topul celor mai atragatoare celebritati din Romania.

La un anume punct in viata, Andreea Marin s-a confruntat cu oscilatii de greutate, iar de atunci a decis sa-si schimbe viata complet.

Pe langa faptul ca a introdus sportul cu religiozitate in viata sa, Andreea Marin obisnuieste sa-si faca anual cateva proceduri de detox, zile in care consuma doar smoothie-uri realizate din superalimente, cum ar fi ghimbir, apio si iarba de grau. Un alt mare atu al vedetei este ca reuseste sa-si cultive propriile legume in gradina sa superba, in care a realizat numeroase interviuri. Este o adevarata oaza verde urbana in acest oras atat de poluat.

Insa dieta care a ajutat-o sa elibereze 20 de kilograme si sa se mentina spectaculos nu este nici pe departe una restrictiva, dimpotriva contine 5 mese pe zi.

Andreea Marin a povestit fanilor care o urmaresc pe retelele de socializare cum a reusit sa slabeasca 20 de kilograme, cu cinci mese pe zi, si care sunt alimentele la care a renuntat.

„Cinci mese pe zi, fara prajeli, sosuri, fast food – ma feresc de ele ca de ciuma – ultima masa la 7 seara. Carbohidrati, paine, orez, paste fainoase doar pana la ora 14:00. Fructe si legume proaspete in fiecare zi, dar la distanta de mese. Atentie, fructe si legume fara hormoni, fara toxine! Incercati sa alegeti ceea ce vine de la tara si nu e tratat chimic.”

Doi litri de apa pe zi. Paharul cu apa pe birou a inlocuit covrigeii si alunele.

Olga Verbitchi - imagini rare alaturi de parintii sai. Interpreta pare mai fericita ca niciodata - FOTO

Sare cat mai putina, zahar deloc, e buna si mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineata, 6 zile pe saptamana. Eu m-am convins ca nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvarcolit destul inainte sa incep.”, a marturisit Andreea Marin pe contul ei de Facebook.

Vedeta a marturisit ca cel mai greu i-a fost adaptarea la programul de sport de dimineata insa pe parcurs s-a obisnuit si acum respecta cu sfintenie aceasta rutina.

„Cel mai greu mi-a fost sa ma trezesc cu o ora mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru ca acum pur si simplu nu inteleg viata fara miscare, fara sport. Trebuie sa recunosc ca am avut momentele mele de cadere, recidivele mele, dar important este cand simti ca scapi controlul sa iti permiti si exceptii, dupa care sa nu uiti sa reechilibrezi balanta.”, a mai povestit Andreea Marin.

Irina Rimes - moment de sinceritate! Vedeta a facut dezvaluiri despre relatia cu iubitul sau, David Goldcher: „Cateodata e atat de calm si atat de bine totul, ca trebuie sa...”

Articole din aceeasi categorie