21.09.2022
Andreea Marin, declaratii inedite despre Andreea Esca: „O cunosc dincolo de micul ecran”

Andreea Marin a facut recent dezvaluiri inedite despre Andreea Esca. Ce a recunoscut vedeta despre colega ei de breasla?

Andreea Marin si Andreea Esca se numara printre cele mai cunoscute nume din televiziunea din Romania. Publicul le asociaza cu prezenta lor indelungata pe micile ecrane.

Marin si Andreea Esca au debutat in televiziune in anii ’90, iar de atunci si pana in prezent, fanii le urmaresc cu admiratie vietile profesionale. Recent, cele doua s-au intalnit, iar Andreea Marin a facut o serie de marturisiri surprinzatoare despre colega ei de breasla, avand cuvinte de lauda la adresa acesteia.

„Pe Andreea o iubesc, pur si simplu, este un om de o calitate exceptionala, un profesionist desavarsit, dar mai ales un om cu un suflet mare. O cunosc dincolo de micul ecran, asa cum o vede toata lumea. (…) Cinci decenii de viata si sa arati cum e Andreea Esca si sa te simti in continuare copil, pentru ca ea se joaca mereu cu viata, asa iti da senzatia, bineinteles, e minunat!”, a povestit Andreea Marin pentru cancan.ro.

A inceput o noua fila in viata lui Patrick Hanganu! Chiar daca sunt deja o familie, interpretul a recunoscut ca el si iubita lui nu se vad in calitate de miri: „Eu abordez totul altfel” - VIDEO

Andreea Esca a debutat in 1992 ca prezentatoare de stiri la SOTI si lucreaza la PRO TV de la 1 decembrie 1995. In ceea ce o priveste pe Andreea Marin, ea a debutat la TVR Iasi, a moderat timp de 8 sezoane emisiunea „Surprize, surprize”, difuzata de canalul TVR 1, a avut proiecte si cu PRO TV, dar si cu TVR 2. Dincolo de formatele cunoscute in care a fost implicata Andreea Marin, ea a prezentat si stiri la inceput.

„Stiu foarte bine parcursul Andreei, noi la acel moment prezentand stirile nationale, fiecare pe postul sau, in paralel! De aceea am si admirat-o, pentru ca faceam acelasi lucru si pentru ca vedeam foarte clar calitatea muncii Andreei! Ea e un model pentru toti oamenii de televiziune, nu doar cei care fac stiri!”, a adaugat Andreea Marin pentru sursa citata anterior.

Iubeste viata si nu a avut niciodata depresie! Afla intr-un interviu de suflet cine este iubitul Darei, dar si ce a motivat-o sa faca muzica: „La fiecare etapa exista oameni care te motiveaza, chiar si atunci cand incearca sa te descurajeze.”

De asemenea, Andreea Marin a vorbit si despre Teo Trandafir. Despre prezentatoarea de la Kanal D, vedeta a spus urmatoarele:

„Teo este o femeie frumoasa cap-coada. Si asta nu tine de numarul de kilograme pe care le avea odinioara, azi e o alta situatie, cum stim bine! Asta tine de inteligenta care-i iese prin priviri. Atunci cand omul deschide gura si transmite o idee, il iubesti daca ceea ce transmite iti umple sufletul, asta e Teo!”, a mai spus Andreea Marin pentru cancan.ro.

Articole din aceeasi categorie