04.02.2024
Andreea Bostanica locuieste intr-un apartament de peste 250 de mii de euro. Cum arata locuinta de lux a influenceritei - FOTO

Andreea Bostanica nu se uita deloc la bani, creatoarea de continut sa lauda cu noul sau apartament din Bucuresti, in valoare de peste 250 de mii de euro. Aceasta a recunoscut ca detine 4 apartamente in Chisinau si 3 in Bucuresti.

​​Cum arata apartamentul din Pipera al Andreei Bostanica

Andreea Bostanica se numara printre cele mai apreciate creatoare de continut din Republica Moldova si din Romania. Tanara a facut cunostinta cu online-ul inca de la varsta de 12 ani. Ca notorietate pe retelele de socializare, acest lucru i-a adus sume considerabile in conturi, astfel a reusit sa investeasca banii castigati in imobiliare.

La momentul actual, Andreea Bostanica detine, la doar 19 ani, patru apartamente in Chisinau si trei in Bucuresti.

„Recent am mai procurat inca doua tot aici, care sunt acum in constructie. Am 4 apartamente procurate si in Chisinau. Toti banii pe care ii fac de la 12 ani ii investesc in imobiliare”, a mai spus Bostanica, pe Instagram, recent.

Satena le-a aratat urmaritorilor de pe Instagram cu arata apartamentul sau din Pipera, care costa (potrivit protv.ro) 250.000 de euro, fiind situat in una dintre cele mai bune zone din capitala Romaniei.

Madalina Ghenea incinge spiritele dupa ce a aparut in bratele fostului iubit, Philipp Plein - FOTO

Apartamentul are trei camere, mobilat in stil modern, astfel ca se explica suma colosala. Fericita din cale afara, Andreea nu a putut sa nu le arate cateva cadre din noua ei casa fanilor sai.

Patric Hanganu, declaratie surprinzatoare despre fosta iubita: „ Eu doar o sa incerc sa...” - VIDEO

„Sunt atat de fericita! Incep acest vlog chiar din noul meu apartament. Este primul meu apartament din Bucuresti. Stiti ca mi-am luat cateva in Chisinau, dar acesta este primul din Bucuresti si sunt foarte incantata. Aici este camera mea, care nu este inca gata, dar imi place foarte mult si asa. Patul este gata, aici fac eu Live, dar inca nu este totul gata oricum. Credeti-ma, vreti sa vedeti toata casa, sa va arat camera mamei, livingul, terasa”, a spus Andreea Bostanica intr-un vlog pe retelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie