04.02.2024
Madalina Ghenea incinge spiritele dupa ce a aparut in bratele fostului iubit, Philipp Plein - FOTO

Erau certati la cutite, dar au decis totusi sa ingroape securea razboiului. Iata in ce ipostaze au aparut, spre deliciul si uimirea urmaritorilor amandurora!

Madalina Ghenea si Philipp Plein s-au iubit in urma cu multi ani, iar despartirea nu a fost una dintre cele mai prietenoase. Iata insa ca acum, peste ani, au dat mana din nou pentru un proiect interesant si profitabil.

Si daca ei au dat divergentele uitarii, urmaritorii lor i-au taxat in online. Desigur nu toti, sunt si foarte multi care i-au felicitat.

Ne reamintim ca despartirea din 2016 a fost furtunoasa, iar frumoasa satena supranumita „Sophia Loren a Romaniei” a fost nevoita sa-si indeparteze trei tatuaje de pe corp, pe care i le dedicase designerului german, acum logodit si de trei ori tatic.

Aproape siguri ca isi vor petrece impreuna toata viata, Madalina si Philipp si-au facut tatuaje ale iubirii. Madalina si-a tatuat pe gat numele lui Philipp, o cruce pe inelar si o verigheta pe aratator, iar designerul si-a tatuat numele ei pe antebrat.

Pasiunea nebuna dintre ei nu a tinut insa prea mult. Dupa aproape o luna si jumatate de relatie, tatuajele romancei au disparut la fel de repede ca iubirea pentru designer.

In urma cu 10 ani dansai pe piesele ei, acum posibil sa n-o mai recunosti. Cum au surprins-o paparazzii - FOTO

Lucrurile insa s-au schimbat, cei doi sunt acum doi oameni maturi, de succes!

La aproape sapte ani distanta, cei doi fosti logodnici s-au afisat din nou impreuna, dar de data aceasta nu fiindca sunt amorezati, ci din motive profesionale. Madalina Ghenea a publicat pe contul sau de Instagram imagini ce nu am fi crezut ca le vom mai vedea vreodata. Este vorba de o reclama la ochelari, iar superba actrita se afla in bratele fostului iubit!

„Sunt adorabili”! Povestea tripletilor identici care au cucerit Instagramul. Serialul celebru in care au aparut - FOTO

Si Philipp Pleinn a publicat pe contul lui de socializare fotografii de la sedinta foto cu fosta logodnica. Unii dintre fanii lor au fost de-a dreptul dojenitori. Reactiile lor nu au intarziat sa apara.

Articole din aceeasi categorie