09.11.2023
Michaela Berdaga a fost jefuita de doua romance in Milano! Ce povesteste bloggerita despre incident - VIDEO

Michaela Berdaga a avut parte de un incident in Milano. Vezi in articolul de mai jos ce a  publicat, dar si ce dezvaluiri a fcut bloggerita.

Michaela Berdaga a aparut intr-un story povestind despre intamplarea de zilele trecute: „Eram la o cafenea cu Oxana si beam o cafea langa Duomo cand doua femei au venit langa noi si cereau bani, una era cu un copil, iar cealalta era cu intentia de a cere bani. Si eu le-am zis ca nu am bani, am doar card, a vazut ca nu le dam si cealalta care era cu copil tot ma atingea asa la umar si imi zicea sa-i dau bani si in momentul asta cealalta mi-a luat telefonul de pe masa. Insa eu stateam cu mana din instinct cand au venit cu mana pe geanta si ma uitam la telefon, dar atunci cand aia ma tingea am luat privirea de pe telefon si cealalta a reusit sa mi-l ia si s-au dus. Iar in momentul cand s-au dus Oxana imi zice ca bine ca ti-ai luat telefonul de pe masa si eu unde e telefonul”.

„Am inceput a alerga dupa ele si am inceput a striga politiaaa, am inceput a striga ca o nebuna, deja ma doare gatul. Am inceput sa strig la ea in roman asi i-m zis da telefonul ca nu te las sa pleci, te caut prin buzunare, peste tot. Am inceput ataat de tare sa strig dar in romana si ea fa nebuno, nu am eu telefonul tau, telefonul tau nu e la mine. In momentul ala am vazut ca telefonul nu e la ea, dar cealalta cu copil fuge, am fugit dupa ea si i-am zis sa-mi dea telefonul caci de altfel eu chem politia, iar Oxana zice eu am sunat politia si ea vine. Cand a auzit asta, femeia mi-a scos telefonul din sutien si imi zice tine telefonul nebuno ce esti si eu la randul meu tipam la ea sa-ti fie rusine”, a mai adaugat bloggerita.

Aproape 100 de mii de vizualizari in mai putin de o zi! Irina Rimes si Theo Rose au lansat videoclipul piesei „Stinge Luminile” - VIDEO

Michaela a publicat si secventa cu cele doua femei in timp ce striga la ele.

Nimic nu e imposibil! Top 6 persoane publice de la noi care au castigat lupta cu kilogramele in plus - FOTO

Michaela Berdaga este o bloggerita din Moldova stabilita cu traiul in Germania. Aceasta este impreuna cu fotbalistul Veaceslav Zagaevschi de 8 ani. Cuplul isi incanta regulat urmaritorii cu video-uri frumoase, unde isi demonstreaza dragostea. In luna iunie a anului 2021, tanarul a cerut-o in casatorie pe Michaela, intr-un mod foarte romantic.

Aproape 100 de mii de vizualizari in mai putin de o zi! Irina Rimes si Theo Rose au lansat videoclipul piesei „Stinge Luminile” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie