04.07.2023
Andreea Banica si-a injectat acid in buze! Cum arata vedeta dupa interventie - FOTO

Andreea Banica, una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste din showbiz-ul romanesc, a vizitat de curand medicul estetician pentru o noua interventie la nivelul fetei.

Este foarte atenta la aspectul sau fizic si nu se fereste sa recunoasca in fata tuturor ca apeleaza la medicul estetician. Andreea Banica, una dintre cele mai asumate vedete din Romania, le-a dezvaluit fanilor la ce interventie a apelat de data aceasta.

Desi sunt gemene, au purtat tinute complet diferite! Vezi cum si-au facut aparitia fetele interpretei Aura la balul de absolvire - FOTO

In varsta de 45 de ani, fosta componenta a trupei Blondy si-a vizitat medicul estetician pentru a-si face o procedura non-invaziva la nivelul buzelor.

Foarte activa pe retelele de socializare si sincera de fiecare data cu cei care o urmaresc, Andreea Banica a publicat o imagine cu ea la scurt timp dupa procedura. La descriere, cantareata i-a transmis si un mesaj medicului care a tratat-o, multumindu-i pe aceasta cale.

„Iti multumesc pentru buzitele mele superbe si atat de naturale. Te apreciez enorm! Mi-a fost atat de teama sa ma las pe mana altora, insa tu mi-ai castigat increderea din prima clipa. Nu vei mai scapa de mine indiferent cate programari ai, sa stii”, a scris vedeta.

Top perfecte! Ele sunt vedetele din Moldova cu cele mai lungi picioare - FOTO

Articole din aceeasi categorie