22.08.2022
Andreea Balan tine dieta cu dulciuri: „Imi mentin silueta, cu prajituri, ciocolata si…”. Are 49 de kilograme

Andreea Balan cantareste 49 de kilograme si reuseste sa se mentina in forma, desi mananca multe dulciuri. Ea a dezvaluit fanilor secretul siluetei sale.

In timpul celor doua sarcini, Andreea Balan a luat in greutate 12 kilograme, insa si-a revenit rapid dupa nastere. Artista a avut dintotdeauna o silueta de invidiat, iar fanii au fost curiosi sa afle cum se mentine vedeta in varsta de 38 de ani.

Andreea a mentionat ca desi mananca dulciuri, ea are grija sa faca sport foarte des, dar si sa bea multa apa.

„Tot mi-ati scris sa ma mai ingras… Iata ca v-am ascultat. Biscuitii cu gem sunt nelipsiti de la miezul noptii. Niciodata nu refuz o prajitura buna si asa imi mentin silueta, cu prajituri, ciocolata si… cu multa apa, mult sport (o ora zilnic), mult dans (de trei ori pe saptamana), masaj (de trei ori pe saptamana) + alte activitati cu efort intens. Nu-mi refuz nicio placere, dar stiu sa compensez. Am spatele foarte mic. Dintotdeauna am avut asa si 49 de kilograme. Nu mananci, nu mananci! Asta e secretul!”, a spus vedeta in mediul online.

Brooklyn Beckham dezvaluie numarul socant de tatuaje dedicate sotiei sale, Nicola: „Mereu plange cand o surprind cu unul nou”

De asemenea aceasta a adaugat: „Cand eram mai tanara, la 25 de ani, credeam ca nu o sa pot duce o sarcina la capat din cauza durerilor de spate. Fusesem la „Dansez pentru tine' in Mexic si ma durea spatele de la tot ce am facut acolo… Si am crezut ca, din cauza greutatii bebelusului nu o sa pot duce sarcina la capat si iata-ma ca am facut doua sarcini. Dar si pe prima, cand am ramas gravida, eram asa… un pic speriata. Mi-a fost frica! Bebelusul e greu, stii? Si tot centrul de greutate se schimba. Am luat 12 kg si in timpul primei sarcini, si in timpul celei de-a doua. Dar iata ca daca vrei, poti!”.

Horoscop 22 august 2022. Unii nativi isi pot gasi marea dragoste, este ziua emotiilor puternice

Articole din aceeasi categorie