15.07.2020
Andreea Balan: „Sunt foarte multe femei divortate care au impresia ca la divort se termina viata. Abia incepe"

Andreea Balan a acceptat provocarea AM/N-AM”, pe care a filmat-o pentru vlogul personal, alaturi de Amna.

Cu aceasta ocazie, artista a vorbit mai pe larg despre divort, dar mai ales despre cum se simte ea ca femeie divortata:

„Suntem niste minunate divortate (…). Dupa cum vedeti, ne gasiti divortate, cu copii.(…) Radem, dar traim in tara in care, daca esti fericita dupa un divort, ti se da in cap. Trebuie sa mai stai sa plangi! De ce nu ai plans mai mult? Le place suferinta. Vor sa te vada la pamant. Si cand nu mai suferi, spun: – Ah, dar trebuia sa sufere mai mult- Asa e lumea.”

 „Sunt foarte multe femei divortate care au impresia ca la divort se termina viata. Abia incepe. Un divort nu inseamna ca e sfarsitul vietii, chiar daca ai unul sau doi copii. Exista iubire dupa iubire.” , a mai adaugat interpreta.

E clar ca, desi divortul artistei nu s-a pronuntat oficial, nu mai exista cale de impacare intre ea si George Burcea, mai ales ca, de curand, artista a fost fotografiata la Vama Veche alaturi de Tiberiu Argint, in ipostaze care aratau clar ca intre cei doi e mai mult decat o prietenie. In video-ul provocarii AM/N-AM, Andreea vorbeste si despre cum se comporta ea intr-o relatie, dar si despre ce inseamna sa fii un barbat puternic:

 „N-am inselat partenerul de viata. Suntem cuminti, de asta suntem singure. Un barbat puternic stie cum sa te ia. Doar ca trebuie sa fie mai puternic decat tine.”

Citeste si :  Primele imagini publicate de presupusul iubit al Andreei Balan din vacanta la mare. Imaginile au aparut pe contul de Instagram al lui Tiberiu Argint

Surse foto/video: Instagram, Youtube

Articole din aceeasi categorie