18.01.2022
Andreea Balan are planuri mari! Artista vrea sa-si cumpere un apartament in Dubai: „M-am gandit, de ce sa nu avem o locuinta aici, daca tot venim atat de des in vacanta”

Andreea Balan are planuri mari! Multi dintre fanii ei s-au intrebat de ce preferata lor merge atat de des in Dubai in ultimul timp. Ei bine, in curand, Andreea ar putea deveni proprietara unei locuinte in orasul bogatilor.

In decembrie, Andreea a fost cu mama si cu fiicele ei in vacanta in Dubai. Cantaretei i-a placut atat de tare acolo, incat la inceputul lui 2022 a mai dat o fuga de cateva zile. De data aceasta, cu o prietena. A facut cumparaturi, a stat la plaja si a frecventat restaurante de lux, insa a mers cu un interes bine stabilit: acela de a viziona apartamente pentru o posibila locuinta de vacanta.

Moldoveanca Cristina Ich - moment de sinceritate: „Sunt un dezastru, credeti-ma!”

„Poate facem o investitie. Ne-a placut foarte mult cand am fost aici in vacanta si de ce sa nu avem si un apartament aici in Dubai, unde sa venim iarna, doua-trei luni, jumatate de an”, a spus Andreea Balan despre dorinta ei, a fiicelor si a mamei sale.

„Am vizionat trei apartamente si cateva garsoniere. Mi-au placut foarte mult ca erau la etaje superioare. Investitia ar fi ceva, dar se poate plati in rate, in doi ani”, a mai adaugat blonda in vlogul de pe canalul ei de YouTube.

O noua aparitie seducatoare! Rihanna a pozat intr-un body din dantela cu un decolteu adanc: „Ziua indragostitilor este pentru mine, insa voi puteti sa ma priviti” - FOTO/VIDEO

Andreea se bazeaza pe banii din proiectele din televiziune pentru a amortiza posibila investitie pe care si-o doreste foarte tare si este entuziasmata ca in curand va incepe munca. „Ma bazez pe niste lucruri cand ma gandesc sa fac niste investitii. Stiu ce va urma si stiu ca voi munci foarte mult, stiu ca Dumnezeu ma iubeste si ca pe oamenii buni ii ajuta”, a mai spus, plina de entuziasm, jumatatea blonda a trupei Andre.

Katy Perry l-a dat pe spate pe Orlando Bloom dupa ce a pozat dezbracata: „Iubito, te rog” - FOTO

Andreea Balan a profitat de vacantele in Dubai si a facut si cateva sedinte foto pentru pagina ei de Instagram. In costume de baie, rochii scurte sau mulate, artista s-a pozat pe marginea unei piscine imense sau la restaurante de lux.

Articole din aceeasi categorie