17.08.2023
Britney Spears si Sam Asghari s-au despartit. El s-a mutat deja din caminul conjugal

Britney Spears si Sam Asghari au luat-o pe cai diferite, spun surse citate de TMZ, dupa ce cantareata ar fi fost infidela. Cei doi s-au despartit dupa doar un an de mariaj, iar el a parasit camnul conjugal.

Probleme in paradis pentru Britney Spears si Sam Asghari, care abia se casatorisera si pareau extrem de fericiti. La mijloc ar fi acuzatii de infidelitate formulate de tanarul fotomodel si antrenor de fitness. Conform TMZ, cei doi s-au certat grosolan din aceasta cauza, iar el a decis sa plece.

Este doar o chestiune de timp pana cand Sam va intenta divort”, a spus o sursa pentru publicatia citata.

Familia Carnat s-a mutat la casa noua! Vezi cum arata aceasta: „Puteti sa ne felicitati oficial” - FOTO

Sam si Britney s-a casatorit in iunie 2022 si au avut un dans al mirilor neconventional. Pareau fericiti impreuna, insa presa de peste Ocean a semnalat probleme in mariajul lor inca de acum cateva luni.

Cei doi au semnat un contract prenuptial, pentru a nu imparti bunuri si finante in eventualitatea unei despartiri. Cei doi urmau sa aiba un copil, insa in mai 2022 Britney a anuntat ca a pierdut sarcina.

Britney Spears a trecut printr-o perioadă ciudată după ce a scăpat de sub tutela tatălui. Aparițiile ei online au fost taxate de internauți, care au concluzionat că artista de 41 de ani ar putea avea soarta lui Amy Winehouse.

Până în prezent cei doi nu au comunicat nimic oficial pe acest subiect.

Articole din aceeasi categorie