30.06.2023
Anatolie Melnic - cu lacrimi in ochi de ziua lui de nastere! Vezi cum a fost felicitat prezentatorul de catre sotia lui, chiar la miezul noptii - VIDEO

Astazi, prezentatorul Anatolie Melnic implineste frumoasa varsta de 39 de ani.

Cu aceasta ocazie, sotia lui a decis sa il felicite la ora 00:00. Aflati la o nunta in Italia, Tatiana a tinut un discurs public in care si-a exprimat dragostea fata de Anatolie.

„Eu am sa fur cateva momente de atentie. Este ora 12 si astazi sotul meu are ziua lui de nastere. Vreau sa iti spun impreuna cu Kami ca noi te iubim foarte mult. Tinem la tine si apreciem ceea ce faci pentru noi. Noi suntem norocoase ca te avem pe tine”, a spus Tatiana Melnic, fiind coplesita de emotii.

De asemenea, bloggerita a pregatit pentru Anatolie un tort aniversar si lumnari, din care au suflat cei 3 membri ai familiei lor.

Fiind emotionat de mesajul plin de dragoste pe care l-a spus Tatiana, Anatolie a lacrimat.

De 11 ani a visat la aceasta schimbare! Ce povesteste Olga Manciu despre cele trei operatii estetice pe care le-a facut, sambata la iSanatate - VIDEO

Nici felicitarile din partea internautilor nu au intarziat sa apara. „La Multi ani”, „La multi alaturi de frumoasa ta familie”, „La multi ani si toti fericiti”, „La multi ani cu sanatate, Anatol”, „La multi multi multi ani fericiti si mari succese in tot ce faci”, sunt cateva dintre mesajele care au fost publicate pe pagina de Instagram a prezentatorului.

Anatolie Melnic este prezentatorul emisiunii Gusturile de Discuta. Acesta este casatorit de mai multi ani cu Tatiana Melnic si au impreuna o fetita pe nume Kamelia.

Si-au facut conturi pe TikTok! Ce povestesc Adriana Ochisanu si Corina Tepes despre aceasta platforma: „Am vreo 4-5 luni de cand mi-am facut” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie